Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
4 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
7 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
3 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
5 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
3 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
6 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Brakvand
Marie Martin...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
7 måneder, 17 dage siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
2 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
5 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
12 år siden
På falderebet
Sean
3 måneder, 10 dage siden
Dagen jeg gav op
ToreB
3 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
5 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
8 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
7 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
6 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
6 år siden
Ja underlig nok er det ikke mig som har taget en røvtur, men mere det som jeg er begivet mig i gang med. Den mellemstes værelse høre den største i huset, og eftersom han næsten aldrig er hjemme, og når han er, så sover han ude ved hans kæreste. Vi har bestemt at den mindste af drengene, skal bevise at han kan holde sin nuværende værelse, og derved fortjene sig til et værelse som er tre gange så stort, som det han har nu. Den mellemstes habengut ryger på loftet, indtil han har sit eget. Den ældste af drengene har netop fået tilbudt en lejlighed, og det betyder at ALLE hans ting her fra, SKAL flytte med. Det ved han bare ikke endnu. Han har siden sin sidste operation været overe ved hans mor. Michelle søger også lejlighed, men har endnu ikke fået tilbudt en. Jeg har insisteret på at det skal være en to værelset, pga. alt det hun har stående her. Hun mener selv kun at kunne overskue en etværelses. Har sagt, at hun må lukke det ekstra rum af og bruge det som opmarksignering. Synes efterhånden at det er træls at blive brugt som fjernlager og vil gerne have muget ud. Det lyder snart som om at de ikke er velkommende her mere, men det er bestemt ikke sådan ment. Havde i går den mellemste med nede og sortere i hvad der som skal gemmes, og hvad der skal ud. Det var faktisk en større opgave end som så. Han gik i stå hver gang der dukkede gamle billeder, eller skolepapir op. Vi nåede frem til, at det som var tilbage, skulle jeg nok pakke ned. Har ikke temperament eller tålmodighed til at vente, selv om jeg budte lade det stå og lade ham selv !

I aftes kom den mellemstes kæreste og spiste med. Det var rigtig hyggelig. Hun er en meget sød pige. Af og til er der knurre på tråden imellem dem, som jeg fornemmer bla. er pga.. hans psyke. Tror at hans åbenhed omkring det, er godt, men indimellem har deres unge alder også en brik med i spillet. Det er ikke altid lige nemt med kærligheden i den alder, hvis overhoved i nogen ! Skal bestemt ikke selv klage, da jeg er meget heldig og privilegeret.

Den mindste er i praktik i denne uge. Vi har ” truget ” med at komme forbi. Ex konen og den mellemste skal der ind i aften, så det bliver ikke der. Ved ikke om jeg har et større problem med hende, end hun har med mig. Har ikke, og kommer nok heller ikke til at acceptere hendes valg af heste, frem for hendes børn. Men til hendes forsvar, så har hun haft nogle gode barnepiger, som har formået at tage sig af og om, i mangel på det bedste – hendes selv !

Skal på apoteket i morgen og have lavet medicin pas. Det kræves der åbenbart. Synes at der er så meget jeg gerne vil opleve, og så igen på så lidt tid, men på den anden side, så der det primært pga. min svigerfars heldbred vi tager turen. Han har flere gange ytret ønske om at vise Claus hvordan de bor, og hvordan han tager sig af hans mor. Det er meget vigtig for ham. Der er meget ” good old english geltenman ” over ham – hvilket også har været meget lærerig. Vi har efterhånden lært ham de røde dråber at kende, samt ironi og god dansk humor, som han i starten troede var skænderiger os imellem. Så også den anden vej - har der været noget at lærerig. Det skal overraske mig meget hvis de ikke invitere os på den lokale pub – hvor de spiser hver fredag. Englænderne har en hel anden opfattelse af det at gå i byen, og på pub, end vi har. Noget jeg også har oplevet via mit arbejde. Jeg har, før de strammede gevaldig op på reglerne, kørt mange engelske offshore folk, ud til deres helikopter efter en bytur. De kunne slet ikke håndtere at komme til Danmark, hvor de kan gå på værtshus døgnet rundt. I dag sker det kun hvis de skal og med et fly hjem.

Må hellere få Misser ( Michelle ) hentet. Hun har lidt vasketøj og vil også gerne spise med. De kære unger de ved lige hvordan de skal dreje den ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På den anden ende er publiceret 13/10-2009 16:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.