Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Nå. Endelig er jeg kommet i gang med at skrive igen. Efter en længere pause. Jeg ved ikke helt hvad der afstedkom den pause, måske det nye arbejde jeg begyndte på i august, måske den skrækkelige værdinihilisme der af og til griber mig og får mig til at mangle mening med alle livets gøremål. Ligemeget, jeg er kommet i gang med at skrive igen, og den her gang på en anderledes måde end ved min første roman. For det første er jeg blevet klogere ift. en hel del ting, og det er dejligt. Den bedste viden jeg har erhvervet mig, er dog den at jeg formår at færdiggøre en roman på trods af en til tider ret presset hverdag. Det har givet mig mere ro til den jeg her inden for de sidste par dage har påbegyndt.

Som noget andet helt nyt er jeg begyndt at skrive i hånden. JA til hvem der end måtte læse det her, så læste du rigtigt. Jeg har lagt computeren bag mig for en tid i hvert fald og skriver nu blokbogstav efter blokbogstav i et ternet A4 hæfte. Det er skønt, af flere grunde:
1: Man skriver ikke så hurtigt, hvilket giver bedre tid til at tænke over sine sætninger.
2: Det hæfte det er bare så nemt at finde frem, hvor som helst og når som helst. Ikke noget med at finde en computer frem, tænde den osv. Nej man kan skrive fem minutter er det det man har lyst til og så bare lægge hæftet fra sig.
3: Man slipper for ergonomisk uhensigtsmæssige stillinger som man ofte kommer i når man eneten sidder foran en stationær, eller balancerer med en bærbar.

Summa summarum. Jeg skriver igen. Stille og roligt. Er den først færdig om 2 år, så er den først færdig om 2 år. At gøre sit forfatterskab til en levevej kan man ikke fremskynde alligevel, og der er formentligt en hel del flere mennesker der har vundet 7 rigtige i lotto her i Danmark end der er,mennesker som lever af deres forfatterskab.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 14/10-2009 er publiceret 15/10-2009 00:06 af Guldhøj.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.