Håndlæsning, Tivoli og Frilandsmuseet.

Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
16 dage siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Uuha!
Håndlæsning i torsdags!
Er som altid imponeret over hvor præcist hun kan ramme mig, og de ting jeg tumler rundt med inden i hovedet for tiden. (Altid og altid, nu lyder det som om jeg får læste hånden ret tit. Det er anden gang jeg prøver det).
Det handlede meget om job, og mine spekulationer omkring fremtiden. Og hvor glad jeg end er for min arbejdsplads, så er det jo sandt at jeg mentalt er på vej væk, det er ikke min type job! Og jeg panikker lidt indeni over det, for jeg ved ikke hvad jeg vil, hvis jeg skal se realistisk på situationen, og gemme mine højtflyvende drømme til tiden (og pengepungen) er moden.
Og så så hun Lille-bæbs. Jeg havde fortalt hende, at vi ville have det skulle være en overraskelse, hvad køn det bliver, så hun lod være med at sige noget om kønnet.... Selvom det var svært. Men hun fortalte lidt om personligheden.
Det er et meget kreativt intelligent barn vi får :) Hvis lærdom til mig er at jeg skal tage det roligt, slappe af og tage tingene som de kommer.... (Bos kommentar: "Det lyder dejligt! Så må mit barn tage over, hvor jeg måtte give op.")
Jeg har ikke fået hørt båndet igennem igen endnu, så kan ikke helt gribe fat om det hele, og det har jeg egentlig heller ikke tænkt mig at gøre herinde...
Ville bare lige dele, at det har været en fantasisk oplevelse... Igen!

Bagefter skulle vi jo så allesammen spise hjemme hos mine forældre. Rigtigt hyggeligt, at være samlet hele familien. Det blev lidt sent, så Helene var faldet i søvn inden kagen, og Lucas sov næsten, meeen kunne lige klare to stykker kage.

Igår var vi i Tivoli med mine forældre.
Tog afsted ud på eftermiddagen, efter min far havde været og installere den nye opvaskemaskine! (Super dejligt at have sådan én i huset igen).
Det var en rigtig hyggelig tur, selvom der efterhånden går mere "almindelig Tivoli" i den, fremfor at fange og nyde Halloween-stemningen. Men sådan er det jo, når børnene er med. De vil gerne prøve en masse ting, og kan bedre undvære at gå rundt og kigge på alt det fine :)
Det blev lidt halvsent inden vi kom hjem igen, så de var ret trætte. Helene faldt i søvn på bagsædet, Lucas ventede med at gå omkuld til vi var hjemme, og han var tumlet op i seng.
Men Helene vågnede da lige op, samtidig med at Bo og jeg vågnede op fra sofaen af, og tænkte det nok var til til at rede sengen op og slukke fjernsynet... Og så brugte jeg lige tyve minutter på at synge hende i søvn.
Da jeg kom ned, havde Bo i mellemtiden fået det skidt :(
Og sørme om ikke lige akkurat jeg nåede at lægge mig ned, før Helene vågner op, og opdager at jeg er gået.... Så hun kom ned og sov på sofaen ved siden af vores seng... Hun er efterhånden blevet for stor til at der helt er plads til hende hos os... Bo ligger i hver tfald ikke godt så.

Skulle mødes med Susanne i dag, og skulle så en tur på Frilandsmuseet, der i anledning af efterårsferien, havde 1800-talsmarked... Har altid elsket frilandsmuseet, og det var en dejlig tur... Markedet var hyggeligt nok. Ikke så stort, men hyggeligt til børn, og vi fandt da også lige noget honning og kokosmarmelade vi tog med hjem. Og fik kigget på alle de gamle gårde og møller... Elsker bare den stemning der er derude. Hvis jeg boede lidt tættere på, ville tage forbi der rigtig tit, tror jeg :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Håndlæsning, Tivoli og Frilandsmuseet. er publiceret 17/10-2009 15:31 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.