Kedelig søndag

Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Så blev det søndag. Øv bøv, det var den weekend, nu er der en 5 dage til fredag. I dette øjeblik burde jeg lave lektier, men endte selvfølgelig med at kaste mig over Word - det er altså lidt svært at samle sig om geometri, når der vandre sætninger og ord rundt inde i hovedet, der bare ikke må blive glemt.

Ellers føler jeg mig sådan lidt halvtræt. Sov hos bedsteveninden igår sammen med en anden veninde, og det siger vist sig selv, at der ikke blev sovet ret meget. I stedet så vi Venner, snakkede, spist chips og tømte 1½ liter sodavand, inden vi faldt i søvn oven i hinanden.
Egentlig holdt mor fødselsdag igår, men heldigvis fik jeg lov til at smutte. De hyggede sig ellers gevaldigt, 16 kvinder der snakker ørene af hinanden. Mor blev 50 - nu har vi både været i Berlin og holdt kvindefrokost - næste lørdag kommer familien. Man bliver jo kun 50 én gang, ikke? (:

Nå, men hjemme hos veninden blev vi enige om at tage ud til hende inden på fredag. På fredag er der fest hos to fra klassen. Desværre, så kommer nogen fra vores parralelklasse også. Ikke nok med, at vi ikke rigtig kan lide dem, så er de også typerne som drikker sig i hegnet - hvor vi derimod, er typerne, som fester med 10 liter cola og massere af chips og slik. Hvorfor skal det hele handle om sprut? Du ender jo alligevel bare med at vågne op næste morgen og have det dårligt...

Heldigvis står far på stand-by til at hente, hvis det skulle blive sådan noget (:

Nå, nu må jeg altså i gang med det matematik...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kedelig søndag er publiceret 25/10-2009 16:26 af Mathilde Boesen (thilde hb).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.