14 år siden

Ekstra telefon

Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
23 dage siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Kom til at tænke på, at det kunne være rart at kunne lægge røret på – når man ikke gad og høre mere sludder. Min tænketank har været en del aktiv på det sidste, og mine dage har været lange. Specielt dagen i går – hvor Michelle havde fødselsdag. Sendte hende et ” fattigt ” sms, med gode ønskninger, og at jeg elskede hende. Fik et tak, og at hun også elskede mig. Ved at kæresten er i byen for tiden, og så længe - så godt. I hvert fald i hendes univers . Har svært ved at acceptere / respektere en mand, som i den grad er medvirkende i hendes misbrug, og som trolig stod uden for forretningen, da hun begik butikstyveri. Uden at gøre hende bedre end hun er, så har deres forhold ikke udviklet sig som en mor vil være stolt af – snarere tværtimod.

Den mellemste blev i torsdags udskrevet fra børene og unge psyk. Er bekymret for om han klare det, og at han husker sin medicin. Håber at han fik en lærestreg og erkendelse af, at der ingen skam er ved at bede om hjælp. Har fortalt, at grundet vores rejse til London – ville han ikke sige noget. - ville ikke ødelægge rejsen for os. Heldigvis er drengens mor blevet bedre til at træde i karakter, end da de var små, så hun greb ham Så selv om jeg ikke har meget tilovers for hende, og så tør jeg ikke tænke på hvad der kunne være sket – hvis hun ikke havde været der.

Fredag kørte vi til Tyskland, og fik købt nok til at åbne et værtshus og en slikbutik. Underlig nok, kan vi ikke ” nøjes ” , og skal gå ” shop amok ”. Nu har vi som undskyldning nok til julen over. Havde André med retur. Han har været hjemme på weekend. Var som sædvanlig meget observerende og spurte til, hvorfor vi var begyndt at låse hoveddøren. Kom men en forklaring om flere indbrud i området, som han accepterede. Kørte ham i dag tilbage til Ribe i god tid, så han kunne nå hans vaske tid kl. 16.00.

Tror at jeg vil ud i haven og børste hunden, og derefter støvsuge. Skal have lagt lidt for dagen, inden den ender.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ekstra telefon er publiceret 08/11-2009 15:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.