14 år siden

Svært at bedømme

70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Det er ikke nemt, men enten er den mellemste stadig i hans mani eller også, er han i en karrusel der svinger følelsesessig imellem at være overstadig og nedtrykt. Den overstadige, har vi haft god kontakt med de sidste par dage. Der har ikke været langt fra tanke til handling. Det har gået stærkt, og også derfor bad jeg Claus om at kontakte ex konen. Hun er ellers ikke en som jeg ønsker mere end nødvendig kontakt med, men lige nu er det meget vigtig , at vi samarbejder om at hjælpe ham.
Da han kom hjem i går - var det næste efter ” hej ” et henkastet , ”xxxxx og jeg er for resten ikke kærester mere ”, og så tra la la la la. Ikke noget bedrøvelse i stemmen, eller mærkbart reaktion. Han lukkede af, som han plejer at gøre i svære situationer. Det forhold han har haft i 1½ år, og været meget glad for Ved at han gentagende gange har prøvet at få hende til at forstå hans psyke, fået psykiatrien til at forklare. Men det har hun ikke kunne forholde sig til det, og blev nærmest irriteret, da han lod sig indlægge. Kan godt forstå, at det må være svært i den alder, at håndtere den slags problemer. Ved ikke hvordan jeg selv ville reagere – hvis det ikke havde været en del af mit liv. En stor del faktisk.

Claus og den mindste er taget med ned på hans arbejde og hjælpe med at malke. Derefter tager de direkte til den psykiatriske skadestue, men henblik på at få ham indlagt igen. Det er kun lidt over en uge siden han blev udskrevet. Følte allerede der, at det var for tidlig, men regnede med at ” de viste bedst ”.

Michelle og hendes kæreste har været hjemme i dag. Havde min nøgle til kælderdøren, så hun kom ind på et tidspunkt hvor jeg havde lagt mig lidt. He he så hjælper det ikke at låse hoveddøren. Nej hun var i sit for det meste dejlige jeg, og det var rart at se hende igen. Godt Claus ikke var hjemme, så havde han nok smidt kæresten ud med et sideskrald.

Om en time begynder landskampen, og hvis jeg åbner havedøren, så vil jeg med lethed kunne følge stemningen der nede. Kan høre fans gå forbi ude ved vejen, og de er i et vældig humør. Man kan høre glæden og gejsten – så det skal nok blive en god kamp. Vil nu selv se den fra den ene ende af sofaen, med hunden i den anden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Svært at bedømme er publiceret 14/11-2009 19:11 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.