Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Så er den endelig booket og til vores held, også der hvor vi gerne vil have det. Super. Det er vores kobberbryllup i januar jeg taler om. Planlægningen har været lidt sej - ingen af os har kunne tage os sammen. Der har været så meget andet at tænke på ! Har været ved boghandleren og købe ind til den kreative hjørne. Vil gerne gøre det lidt specielt. Håber at vi kan gøre festen ligeså god, som den sidste ( Claus´s 40 års fødselsdag ). Dengang mente personalet, at vores fest med ca. 30 gæster, var mere festlig, end den anden fest de huserede med 80.

Mødet på kommunen gik rigtig godt. Var glad for at have Claus med. Sagsbehandleren var meget sød og forstående. Hun lægende sig op til tidl. statusrapport – hvor min læge med andre ord, ikke mente at kommunen skulle blande sig i min sygemelding. De skulle lade min få ro ! Brevet som jeg ikke havde læst før, var rigtig godt formuleret, og satte punktum for enhver tvivlspørgsmål. Gid alle måtte have det bagland !

André er ekstraordinært på vej hjem. Han har ikke haft det godt ( stemmer ), siden i søndags. Vi skal så prøve om han kan falde til ro herhjemme. Personalet mener at, at muligvis skyldes den uro det giver, at de pt. har en større udflytning af fire beboer.. Fire ud, betyder også fire nye ind. Nye mennesker at forholde sig til. Det passer ikke så godt ind i hans ellers strukturere hverdag.

Damebesøg hos den mindste af ” tie stille ”, er netop kommet. Må hellere opføre mig pænt ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fest er publiceret 19/11-2009 16:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.