Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Det har næsten som sædvanlig, været en kævede weekend med André. Han har ikke været ” så dårlig ”, som jeg på forhånd havde regent med. Faktisk virkede han meget afslappet - kunne lave sjov og modtage,. Ikke noget med at gardinet blev trukket ned, eller han lukkede af. Måske gav den ekstra fri weekend lidt luft.! Det som kan være krævende og hårdt ved at have ham hjemme, er at han følger efter mig. Uanset hvad jeg gør, så er han der også – med undtagelse af toilettet selvfølgelig. Samtidig kan han i stedet for at sige noget, sidde og stirre på mig, så jeg er på den ene eller anden måde altid under opsyn. Lidt træls engang imellem.

Michelle var hjemme i går. Dels for at være sammen med André, men også for at ” bøffe” lidt mad. De har hverken vådt eller tørt – hvilket ikke overrasker mig. Det er trist at det er sådan, men der er ikke så meget jeg kan gøre ved det, andet give et måltid mad engang imellem. Havde en snak med min sygeplejerske, som mente at jeg skal slippe ansvaret og den kontrollerende del. Ikke kræve, men lade hende komme til mig. Mit iver på at ændre ” hendes ” situation – har nok været skræmmende, men det har det så sandelig også, at være vidne til.

Tror at min direkthed til min veninde med en ” mulig ” depression, har skræmt hende lidt. Hun har ikke svaret på den mail, hvor jeg spurte til de symptomer som jeg ved sygdommen har. I stedet har hun prøvet bortforklare det med ”at det kun er engang imellem ”. Heldigvis har hendes læge sendt hende videre i psykiatrien. Sagde til hende i går, at hun fik en gok i nøden, hvis hun ikke tog imod. Det værste der kan ske, er at hun får at vide at hun ikke er ” så tosset ” endda. Det gav hun mig heldigvis ret i.

Har drukket meget kaffe og spist en del frugt på det sidste, at der snart må komme kaffebønner og vitaminer ud i den anden ende. Ud over kaffen, så har jeg på det sidste været meget opmærksom på hvad jeg spiser. Mit umiddelbare overskud, er selvfølgelig også medvirkende. Den holder stadig.

Vil ringe til min mand, og fortælle ham hvor meget jeg elsker ham. Han er på pålagt vagt i Ribes knap så vilde liv om søndagen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tømmer hovedet er publiceret 22/11-2009 17:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.