Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
3 måneder, 27 dage siden
skriveglæde
Jette Peters...
5 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
8 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
5 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
13 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
1 år, 11 måneder siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
7 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
5 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
6 måneder, 21 dage siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
5 år siden
På falderebet
Sean
1 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
2 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Hey

Har lige brug for at få lidt galde ud.

Nu er jeg snart ved at være træt af den verden vi lever i. Alt skal kunne pakkes i kasser og være inden for rammerne af normalitet. Alt serveres på et sølvfad og man skal absolut ikke gøre noget som helst der bare minder om at tænke selv. Nej man skal helst gå rundt og lege zombie lige som alle andre og jo mere forudsigelige virksomhederne kan gøre os, jo bedre kan de planlægge deres næste produkt. For hvis vi nu gør alternativerne så svære som muligt at finde ud af, så køber de nok vores pakkeløsning. Det er sq ved at være som et stort Ikea supermarked. Intet ont sagt om ikea. De laver fantastiske møbler, men mit liv er ikke et møbel der kan pakkes i en pap æske. Det er uhåndterligt og flydende. Man kan ikke pakke mennesker ind i boxe, selv om det da ganske givet var lettere. Men hvem h...... har fortalt nogen som helst at det skulle være let. Det er ikke let og det kan ikke gøres lettere med pakkeløsninger. En pakkeløsning hjælper kun et eneste menneske. Alle andre vil synes at den pakkeløsning er lidt for meget det ene eller det andet.

Uha. jeg kan bare blive så træt af at jeg ikke bare kan få lov til at være mig med de fejl og mangler og drømme og håb jeg nu engang har.

Nå men det her udbrud blev nok sat igang af min rejse søgen. jeg forsøger at finde en rigtig god rejse til mig og kæresten. Men det er umuligt at finde noget som helst, hvis ens ønsker ikke lige er en pakkeløsning. Jeg gider satme ikke ligge 14 dage på en eller anden strand og føle jeg bliver dummere for hvert minut der går, lige som naboen. Jeg er da udemærket klar over at det for nogle mennesker er den absolutte lykke og jeg glæder mig utroligt meget over at de så kan finde den på den måde. Men det kan jeg altså ikke. Jeg vil ikke spises af med faste ruter og seværdigheder ala carte. Jeg skal sq nok selv finde ud af hvad jeg vil se. Og jeg (håber da jeg) er klog nok til at vide hvad der er godt, der hvor jeg kommer hen. Og det skal ikke bare være ud og hjem igen. Og jeg gider satme ikke sidder på et råddent fly. Jeg vil også en hel masse andet. Jeg har mine gå-ben. Og måske en cykel. Så er der bil, bus, skibe, tog og endelig er der flyet. Jeg vil da det hele, men det kan man ikke få lov til, for det ligger uden for reglen om normalitet.

Og så skal jeg også gerne kunne bestille det hele fra min egen stue. Jeg vil vide hvilke muligheder jeg har. Men igen så skal man jo kun kunne vælge mellem forudbestemte pakkeløsninger.

Nogle gange tænker jeg at sådan en som mig bare godt kunne lægge sig ned og dø. Eller også skulle man bare smide de politikere vi har ud af folketinget. Det er igen bare en pakkeløsning man køber. Og sagen i kærteminde med borgmesterposten, viser jo med al tydelighed at vi dødelige da ikke skal drømme om at have en personlig mening. Vi skal bare gå hen til stemmeurnen og sætte vores krydt, så skal de folkevalgte nok hytte deres eget skind og hoppe højt og flot på hvad befolkningen mener. Vi ved jo alligevel ikke hvad der er bedst for os. Er der noget at sige til at der bliver arbejdet sort og at integrationen ikke virker. Man bliver behandlet som en nikkedukke der bare skal være ligeglad med hvad der sker. Så bliver man sq ligeglad.

Nå men det var vist nok galde for i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Galde... er publiceret 29/11-2009 15:57 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.