12 år siden

en dag i høj julestemning, men med skidt slutning

Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 måneder, 7 dage siden
i bad med Noa
Peter
6 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
13 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
8 år siden
1. december er en skøn dag at have mit job. Vi har bare totalt julehygget hele dagen med juleklip, julefilm, julekalender, juleguf... en rigtig hyggedag, hvor humøret bare har været i top.
Herhjemme gik det fint med ridningen. Skal til at ride de unge nu, det er jeg godt nok nervøs for, men glæder mig egentlig også. Det bliver rart med noget nyt, håber bare jeg kan holde nervøsiteten nede... Måske jeg skal snakke med min psykolog om min nervøsitet i morgen..
Og så skulle psykopaten lige ødelægge den gode stemning. Han har ikke betalt en regning, så de har slukket for el i huset. Han påstår selvfølgelig, han har betalt regningen, så vores stakkels udlejer har måttet leve to døgn uden strøm, fandme heldigt, jeg fandt så sød og tålmodig en lejer! Har selv betalt regningen nu, og håber så, at psykopaten sætter pengene ind på min konto, det er jo el, han har brugt, men sandsynligheden er nok temmelig lille, så det bliver godt nok (igen igen) en meget smal måned... Fuck hvor er jeg træt af det... Og så kommer angsten igen. angsten for, at han dukker op, fordi han er utilfreds med slagets gang. han har prøvet at ringe, men jeg tog ikke telefonen og har skrevet, at jeg ikke kan snakke i telefon i aften. det irriterer mig, at jeg skal blive ved med at være så bange for ham. Sidder nu og farer op, hver gang, der kører en bil forbi udenfor, frygter sådan at han kommer... Hader den evige angst... Øv, nu var jeg lige i så godt humør og så skal den psykopat endnu engang ødelægge det for mig! Og savner sådan at have nogen at snakke med det om, men hvem? Overvejede kæresten, men er bare bange for at snakke for meget ex-kæreste med ham, det skulle jo nødigt ødelægge noget for vores forhold.
Godt jeg har fyldepennen at skrive til, så føles det alligevel som om, der er en, der lytter til alle mine bekymringer...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en dag i høj julestemning, men med skidt slutning er publiceret 01/12-2009 20:39 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.