14 år siden

Det var kattens

Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Husets grå hvide hankat, har mod sædvane lagt sig på mit bord. Ligger og skuler ned på hunden, som godt ved at hun ikke skal komme for nær. Underlig kat, som helt har misforstået ordet mus, og tror at det er den på bordet og ikke i det fri. Plejer at ligge op af ad eller på Claus's mus.
Det er ikke så lang tid siden vi var i skoven med Bella. Hun er en meget energisk hund, som kræver sin motion. Nyder når min mand er med, så hun rigtig kan blive brugt. Han kaster længere end jeg ! Har overvejet, om det er nødvendig med et sankekort, men alle de pinde som hun har hentet hjem. Skar hendes fangst op i sommer - til brændeovnen. Løseligt regnet ud, så er det 365 dage, gange 2-3 stykker af hver pind. Har ikke regnet brande værdien ud, men mon ikke der er til at par dage !

Fik et fantastisk godt brev i fredags. Visitationen har vurderet og lagt til grund i afgørelsen, af min far og en plejebolig " at han har behov for en bolig med personale tæt på døgnet rundt ".Jeg er så lettet , glad og taknemlig for, at det er gået igennem. At han kan få den pleje og omsorg han har brug for, og lidt egotisk, at jeg kan være datter. Har i lang tid været den der tog sig af og om, samtidig med alt andet. Må erkende at det har været hårdt. Ved godt, at når bevillingen bliver aktuelt, så bliver der meget at stå med mht. opsigelse af lejligheden og flytning, men lige nu - den tid, den sorg. Håber at han bliver glad for - hvor han end " ender "!

André har været hjemme i weekenden. Han har det atter godt. Er startet med at arbejde igen - hvilket han er glad for. De har taget rigtig imod ham, og er gode til at hjælpe og guide ham igennem dagens gøremål. Drikker gladelig kaffe og ryger en smøg, med både afdelingen og varehuschefen, og befinder sig generelt godt. Er glad og taknemlig for, at der også er plads til ham, trods hans handicap.

Katten har forladt bordet, til fordel for våd kost i køkkenet. Hunden er gået med, og de har nu hver deres.

Har sovet dårligt de sidste par nætter, og regner med at gå tidlig i seng i aften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var kattens er publiceret 13/12-2009 17:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.