Steneren... KEDELIGT!!

Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Man hvor jeg keder mig. Jeg keder så meget at jeg kunne falde om så snart det skulle være.... Og jeg var også træt på et tidspunkt, men sådan går det når:
Eksempel et:
Man ser film til klokken over midnat og tøffer ind til sig selv og stener tv fra sengens synsvinkel(Ren luksus, siger jeg bare) og råhygger under dynen
Eksempel to:
Far vækker en klokken 1130 og forventer at man står op, selvom han sjovt nok får en kat smøget ned under dynen til mig. "Du skal passe på din døgnrytme!" Yeah, right, selvom man har ferie og man først skal til at tænke på skole den 3. januar(Tilbage til efterskolen) og alligevel skal være sent oppe nytårsaften...?!
Eksempel tre:
MAN IKKE NÅR AT KOMME OP PÅ BIBLIOTEKET PÅ GRUND AF JULEGAVEINDKØB OG KOMMUNIKATIONSFEJL!!(Virkelig nederen når man er ved at gå kold i den bog man læser og ikke orker at tænde computeren(Og gør det til sidst klokken sent om aftenen i håb om at kunne stene længe nok til at farmand er færdig med at tjekke post og kommer op og ser film med undertegnede og broderen...))
Eksempel fire:
Man stort set hele tiden vil sidde inde på brormands værelse og spille Hamsterball og han gerne vil spille andet.. Minder mig for resten om at jeg hellere lige må......

Soo looong!... For now.. Damn..

... On a stiiick!(Jose Jalapeno, anybody?)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Steneren... KEDELIGT!! er publiceret 21/12-2009 23:34 af Kischii Hikikomori (Talan).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.