14 år siden

Den første gang

Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 13 dage siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Sådan er med alt her i livet – der er altid en første gang ! I morges var det første gang, at den mindste kom hjem fra en bytur, med rundstykker. I aften er det så første gang, at jeg skal lave risengrød ! Er lidt spændt på, om jeg - på trods at grundig vejledning – kan finde ud af det * smiler *. Selvfølgelig kan jeg det ! Har bare altid haft ” nogen ” til at gøre det ?. Regner også med at skulle gøre det meste i morgen – igen en udfordring !
Har aldrig haft den kvindelige gen, at være en ørn i køkkenet. Det siger mig absolut ikke noget, og har aldrig gjort det. Synes at Knoor´s ” det bedste ”, er en genial opfindelse. Det er nemt og hurtig overstået ! Kan ikke fornægte, at jeg nyder at spise. Min vægt lyver ikke ? Men bryder mig faktisk ikke om, at sidde for længe ved bordet ! Igen – det er nemt og hurtigt overstået ! Før opvaskemaskinen, for ca. to år siden, var aftalen at, min mand svinede til og jeg klarede opvasken. Synes at det var en god måde at stress af, og ikke mindst - få noget tid alene. Der var ingen der af din egen gode vilje, tilfældig kom forbi ?

Jeg var med Michelle i retten i mandags. Det var lidt skræmmende at høre vidnernes beretning, men kunne sagtens genkende hendes opførsel ! Hun har i den grad også udvist vrede, aggressivitet og voldelig adfærd herhjemme. Også mere end hvad der er menneskeligt at acceptere. Dommeren spurte hende direkte, om hun havde overvejet antabus - hvilket hun ikke havde. Sagen er blevet udsat pga. udtagelser fra psykiatrien, og kriminalforsorgen. Talte med hendes advokat imens hun var på toilet, og var enig om, at selv om tanken ikke er rar, så vil en fængselsstraf nok være det bedste. Hun vil ikke kunne undslippe og stikke af, som jeg er bange for hun vil gøre ved en behandlings dom. Hun har altid undvegen og stukket af ved krav. Det gjorde hun allerede da hun gik i skole ! Jeg vil opfordre hende til at starte på antabusbehandling, og overholde div. aftaler. Mere kan jeg ikke gøre !

Kom lige til at se på min kokkereringsvejledning, at Claus har skrevet ” rød pose ” bagved en pakke ris. Hmm

Ps. Har lige set tråden med risengrød * smiler endnu engang *

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den første gang er publiceret 23/12-2009 17:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.