Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Det har været en træls aften. Stemningen blev lidt / meget ødelagt ? Har talt med Michelle flere gange i dag. Først viste hun ikke om hun ville komme, og så ville hun ? Ringede sidst på eftermiddagen og sagde at, ” kærestens bror – som skulle holde jul med ham ”, havde misset bussen.. Om jeg ikke kunne køre ham.! ”. Det kunne jeg ikke, da den ældste havde bilen, for at hente den mellemste. ” Om han ikke kunne køre på kredit til den første ” – hvilket jeg svarede nej til ? I samme øjeblik som jeg svarede, følte jeg mig som verdens ondeste mor ” ” jamen det er jo juleaften ” argumenterede hun., men jeg fastholdt mit nej ! Forelagde Claus situationen . hvortil han svarede, ” det skal du hoppe op og falde ned på. ? ” Det nytter ikke at du lader dig såre – kontra alle de gange hun har gjort dig ked af det ? ”. Hmm ved det godt ?

André har ringet flere gange i dag. Tror at han har kedet sig lidt ? Han er sød til at sende en sms og spørge, ” er du vågen ”. Plejer jo at gå tidlig i seng ! Fortalte at han skulle snart til læge. Jeg spurte selvfølgelig indtil ” hvorfor, ” og regnede med at, det havde noget med hans urene hud at gøre ? Men nej – han ville have Viagra ? Hmm jo ? Og så spørger den nysgerrige mor ” jamen du har da ingen kæreste ”, hvortil han svarede ” jo da ”. Hmm det er ikke alt, og alligevel næsten alt – jeg skal vide ?

Aften var trods alt – rigtig hyggelig med min far. Hentede ham kl.16.00, og Claus kørte ham retur kl. 21.30. Følte lidt vemod da jeg hentede ham, og så hvor mange som skulle holde jul der ! Han havde fortalt, at det var ca. halvdelen - som skulle det ! Det er lidt trist, synes jeg !

Vil rydde slik og kager væk, så Bella ikke føler sig fristet i løbet af natten. Bagefter vil jeg finde dynen og sovstrup !

Go´nat og tak for i dag

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig overstået er publiceret 24/12-2009 23:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.