Ny Picanto
Peter
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Hmm, jeg sidder som sædvanlig foran min bærbar helt isoleret fra omverdenen. Jeg har ikke helt forstået, at jeg skal i skole om mindre end en uge, syns ikke helt det er retfærdigt, for min hjernen kan ikke følge med kroppen, så det er først gået op for mig her de sidste par dag. Isabel du har ferie, så nyd den!
Men det er jo noget tid siden jeg har skrevet en dagbog herinde, og er der sket noget specielt i mit liv siden da, nej! har fået skrevet min 3g opgave om poesi, meget oplagt. Men ellers bare haft mit normale liv uden det større indhold.

Men nu skal det handle om det nye år...
Hvorfor laver man nytårsforsætter? Man står alle sammen der på stolene og vil hoppe ind i det nye år og tænker og ønsker noget, men overholder man det, nej! Eller er det bare mig der er mega dårlig til det?
Men hvad skal jeg ønske mig i år, det samme som de sidste fire år, det er måske også lidt ynkeligt og desperat..

Men i morgen er det nytårsaften, så skal der jo drikkes igennem, men det gælder ikke lige mig, for det skal ikke gå som de sidste 45 byture, hvor man ender ude på diskotekets toiletter med håret tilbage og en finger i halsen. Så charmerende. Mange har sikkert hørt om vidundermidlet "kaktuspiller" og det har jeg også, de virkede de første 5 gange, men enten er jeg blevet immun eller så kan de ikke holde til man drikke tilpas meget bacardi razz.. Har virkelig den svageste krop, nogen der vil bytte?

Krop/mave tilslag:
dansende, livlig krop. Dog skal man ikke blande dans og alkohol sammen, for så ender man på toilettet eller fortovet. Næste dag kan man altid forvente tømmermænd om man så kun har drukket to rekorderlig. Den eventuelle køber, du kan afprøve hvor meget alkohol denne krop kan holde til og så informere mig og sende den tilbage, det ville være dejligt!

Men nu skal jeg heller ikke være så negativ, selvom det er fristende!
Her om lidt skal jeg ind til Aalborg for at finde tøj til nytår, så hvis man evt. har tænkt sig at tage derind så lad være. Hader det der bytte kaos, jeg vil ikke bytte jeg vil bare gerne købe! Så dem der skal ha noget byttet vent lige til jeg har været der :D
Men er så glad for jeg ikke har små søskende eller er lille mere, de tiltrækker konstant store udklædte mennesker, har virkelig været bange for disse siden jeg var lille, jeg ved ikke helt hvorfor, men fik det største chok juleaften hvor min pap farmor havde klædt sig ud som julemand, bare lad være med det eller få dem til at gå væk!
Jeg kan til slut lige fortælle at jeg er blevet afhængig af online film og titelsangen fra pagten, samt Rasmus Seebach's "den jeg er". Jeg har bare ingen energi, men måske jeg skal følge min mor og mormors råd om at gå ud og få noget luft, det hjælper!
Det kræver jo bare at jeg li skal ha lagt makeup og sat hår inden jeg forlader det her værelse, er virkelig lidt hys hvad det angår, men det kommer ikke fra fremmede.. Tak mor!

Men rigtig godt nytår til jer alle her inde :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart 2010 er publiceret 30/12-2009 11:57 af Isabel Mosgaard.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.