14 år siden

Forsinket og forlænget kontrakt

dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Blev ringet op af arbejdet tyve over ti fordi de troede, at jeg var kommet noget til, fordi jeg ikke var kommet. Kom kl. 11 og en time forsinket efter deres mening - jeg havde skrevet i kalenderen at det var der jeg skulle komme. Tænkte "fedt, der røg den gode udtalelse jeg havde kæmpet for", men nej, blev i stedet tilbudt forlængelse af kontrakt, pisse nice. Troede jeg skulle være mere eller mindre arbejdsløs, i stedet har jeg nu jobsamtale d. 4. andet steds og hvis det ikke går, mit gamle job, rimlig ok.

Var ellers en rodebutik - indvendigt - på job. En kvinde spurgte efter en håndmixer og jeg gav hende en stavblender. En anden kvinde spurgte efter et teæg og jeg stikker hende en dims til at ligge de brugte tebreve på, flot!

Nu er jeg så ellers kommet hjem fra job og efter at havde vent dagens begivenheder og andre nødvendige ting med søster, er hun smuttet ud og jeg på mit værelse og til min mere skjulte verden. I denne verden er jeg sanger og guitarist - og nu også forfatter. Dette er ting jeg ikke lige deler med andre, guitar fordi jeg i andres øre nok ikke er så god som jeg selv tror, sang, for at lade andre slippe for det, og sidst men ikke mindst forfatter. Det er en så personlig ting at jeg nok bare ikke vil stå inden for at jeg gør det, i hvert ikke over folk derved hvem jeg er.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forsinket og forlænget kontrakt er publiceret 02/01-2010 19:15 af BareMig.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.