Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Er stoppet med at drikke kaffe efter spisetid - grundet tidl. søvnløshed ! Kunne førhen drikke det døgnet rundt - uden problemer, men sådan er det ikke mere. Det er vel heller ikke det værste at undvære ?

Var til tandlæge med min far i dag. Det bliver en dyr omgang for ham ? Det er både del og heltprotese i hele munden ! Endnu engang, så var alt andet end hans Mercedes - en biting og ikke så vigtig, eller nødvendig om man vil ? Det må han så betale prisen for nu !

Senere på dagen havde jeg gemalen og ” stumpen ”- med ude og købe tøj ! Manden manglede, i allerhøjeste grad nye cowboybukser, plus skjorte og slips ! Stumpen fik sig et par pæne sorte bukser og en skjorte. De kommer begge til at se helt anstændige ud ! Jeg er endnu ikke kommet dertil - hvor jeg tænker tøj, og skal nok nå at blive stresset over, den fyldte skab af ” ingenting ” at tage på ?

Har haft en dag uden angst – hvilket har været rart! De dage hvor det var værst, så jeg både bål og brand over alt , og det var virkelig ubehagelig ! Håber at ” det var det ” og jeg slipper for yderligere ” tiltale ! ”

En af de ansatte hvor André bor, ringede i går. Hun / de havde betænkeligheder vedr. André og festen ! Han bliver hurtig utryk ved mange mennesker – hvilket jeg ikke havde skænket en tanke, da han kender gæsterne ! Aftalte med hende, at hvis han gerne ville tilbage inden kl. 22.00, så kunne han blive hentet, og derefter køres med en Taxa ! Spurte om muligheden for en ledsager, men det havde de ikke resurser til ? For vores vedkommende, så er prisen for en kuvert til en ledsager og en Taxa retur, ca. det samme !

Bliver nok tidlig i seng i dag ? Har været oppe siden kl. 05.00 og kan mærke trætheden ! Stumpen står for maden i dag – hvilket er rart ! Tro det eller ej, så gik min ægge kogning galt i går ? Første hold fik for lidt og var ikke til at skrælle. Hmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste kop er publiceret 06/01-2010 17:49 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.