14 år siden

Weekend på den voldsomme måde!

Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hvilken weekend det har været! For at tage den fra start:

Fredag på job havde 19årig sidste arbejdsdag, hvilket jeg ikke synes virkelig meget om. På det tidspunkt i hvert fald. Vi fulgtes for en gangs skyld hjem ad, efter at havde hygget os ok på vejen, kom stedet for han skulle af, og vi skulle sige farvel. Han spørger om han må få mit nr, jeg tænker "Det kan vel ikke skade" og giver ham nummeret. Har allerede fået 3 beskeder fra ham, har endnu ikke svaret. Er det mon strengt eller bare meget godt for mig at have en dreng mindre i hovedet?

Nå, så blev det aften, og det var for nice! Der var alkohol nok til at tilfredsstille hele Roskildefestival et år. Og det skulle udnyttes! Allerede kl. 02 gik det op for mig, at jeg havde drukket for hele vest siden af festivallen - og det havde min krop det ikke så godt med. Sad på toilettet og faldt halvt i søvn og havde det ok dårligt. Så tog jeg hjem, åd en masse mad og sov. Både elsker og hader personale julefrokoster, folk bliver altid alt for stive - hvilket er nice - og pinlige og upassende - det er så den del man kan hade lidt. Heldigvis var jeg ikke helt den stiveste, eller i hvert fald ikke den pinligste.

Lørdag skulle den jo af en eller anden grund stå på druk igen. Havde brugt hele dagen på at få tømmermænd til at forsvinde. Havde dog alligevel skide ondt i hovedet da folket kom til fordruk. Tog alligevel med i byen, bare for at gøre det, ikke fordi jeg hade specielt meget lyst. Men godt jeg gjorde det! Endte med det kun var mig og Henriette tilbage fordi de andre var smuttet videre, men det skulle da ikke forhindre vores aften i at blive god. Da klokken blev lidt for mange tog vi på Louises, puha. Har aldrig fået så mange smæk i røven af fremmede mænd, eller fået så mange komplimenter. Synes både det var skide irriterende, men man er jo kun et menneske, så blev nok lidt høj på alt det ros. Nå, men mig og Henriette fandt os to fyrer som sgu egentlig var meget søde og som gad spille borfodbold med os. Snakkede i lang tid med dem ene af dem, han var meget nice. Han var lærer, det kan jeg så heller ikke stå for - at blive folkeskolelærer er min store drøm, og synes det er lidt lækkert når drengene også gider det. Vi havde snakket sammen i flere timer, men så da vi skulle hjem af, så smuttede han helt uden at sige farvel eller noget. Tror måske at han mistolkede noget jeg sagde til ham... Eller jeg bare ikke læste ham rigtigt, troede også han hygge sig meget godt i mit selvskab? Er kommet frem til det er der mit problem med drenge er, selv hvis jeg gerne vil noget mere med dem, så tør jeg ikke rigtig vise det. Og tør heller ikke ligge for meget i hvad de siger, af frygt for jeg skal misforstå det. Hmm, svært at forklarer... Men ham her virkede bare som noget lidt særligt, men drengene har jo også haft stor påvirkning på mig på det sidste..

Kl. 9 fik jeg besked fra min mor "Kommer du til middag i aften? Hvad laver du i dag?" Overvejede meget at skrive "Hej mor. Jo, er stadig i byen, på en af de mest snuskede steder i byen, sammen med en fyr på 26, som jeg ikke kender og jeg håber på tænker tanker om mig du nok ikke bryder dig om." Den version blev dog ikke sendt, skrev i stedet og sagde at jeg stadig sov...

Men byturen sluttede så kl. 10 hvor mig og Henriette var hjemme. Shit! så sov vi 2 1/2 time, hun tog hjem og jeg gjorde rent i hele hytten herhjemme, puha, er helt død!

Men en god weekend det var det, men også pisse hård! Næste weekend skal være lidt mere nede på jorden tror jeg nu nok.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend på den voldsomme måde! er publiceret 10/01-2010 19:50 af BareMig.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.