14 år siden

Fumulering

Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg sidder ved skrivebordet hele dagen lang og forsøger at skrive denne skide opgave færdig. Jeg er litteraturstuderende på 3. semester og har en tyvesiders opgave på nakken. Den skal være ærdig om seks dage, jeg burde have god tid, sagtens kunne nå det, men jeg er sikker på at jeg får mig fumlet ud på isen (lige lidt for langt) med en eller anden fiks idé, og så bliver det problematisk at komme tilbage. Det vil højst sandsynligt resultere i at jeg afleverer præcst og uden nogen form for spildtid, og er det ikke også int nok?
Jeg har valgt en lidt bøvlet vinkel på Jacobsens novelle "Et Skud i Taagen", igenem Hans Robert Jauss, Stanley Fish og Roland Barthes og med et samlet forfatterkritisk, receptions-hermeneutisk fortolkningsfællesskab kan jeg kun håbe på jeg rammer censors "forventningshorisont".
Det skal nok gå, bliver jeg ved med at sige til mig selv, hvilket det helt sikkert også skal, men jeg kan bare ikke regne ud om jeg rammer de tyve sider med denne vidtrækkende analyse i øst og vest, egentlig ikke bygget op om en enkelt grundig fortolkning, men i stedet om teorien og påstanden om, at det er læseren der skriver teksten igennem hans læsning af den.

Det skal nok gå, siger jeg til mig selv, ...
Det skal nok gå

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fumulering er publiceret 12/01-2010 11:46 af Thomas Glud (gambi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.