Den spæde begyndelse starter her..

Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Gnæk!

Vågnede af mig selv i nat fordi jeg var tørstig.. Tørstig nok til at måtte stavre ud af fjerene og hente mig et glas vand.. Telefonen brummede og sørme om der ikke kom en sms fra badmintongutten fra forleden..

Hvis han var lykkelig i sit forhold med kæresten, jamen ville han så skrive til mig? Jeg tvivler lidt.. I al fald var han lige et friskt pust sødme i forrige uge.. En kær fyr - gad godt blive venner med ham, for vi havde en god aften da vi var ude, badmintongutterne og mig.. Men nu ser vi.. Hans forslag var at jeg rykkede teltpløkkerne op og spillede mit badminton i deres klub.. Det kræver så lige at gutten også svarer i ædru tilstand.. Eller måske gør han ikke det, fordi han har dårlig samvittighed? Hmm.. Må have lokket lidt for drengene, tænkt om vi kunne tage på tur alle tre.. Dét kunne være lidt hyggeligt..!!

Gad altså godt noget mere udfordring på badmintonfronten, og det ville jo være rart at starte et sted hvor jeg bare "kendte" en enkelt nisse!!

Er mængden af sne i dag i øvrigt gået nogens næse forbi? Det er mega hårdt at arbejde i snevejr, når de folk man skal rundt til ikke lige regner kørsel under vanvittige forhold for noget som helst og skælder og smælder når man er tyve min forsinket - idet man prioriterer ikke at køre galt.. Tsk tsk.. Gamle mennesker er sjove..;) Jeg kan godt lide mit arbejde..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den spæde begyndelse starter her.. er publiceret 30/01-2010 16:11 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.