21 år siden

Nedtælling eller nulstilling?

Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Fanden stå i det, men lagde mig med høj feber igår. Lå bare på sofaen, og stortset sov tiden væk. Måtte få exen til at hente de store, da jeg var så rundforvirret i hovedet, at jeg ikke turde køre bil. Oven i det, måtte jeg hente den yngste fra dagplejen. Hun havde atter fået feber.
Det var virkelig en rigtig dejlig 3 års bryllupsdag, NOT. Havde ellers set frem til, at skulle hygge med lækker mad og 1 flaske kølig vin. Kunne godt fornemme mandens skuffelse, men såen er det, når man mindst forventer det.
Har idag måtte aflyse min engelske terminsprøve, er ikke klar nok i hovedet, men får så bare opgaven udleveret, så jeg kan lave den herhjemme *S*

Oven i alt dette...tjaa....heldet tilsmiler os alligevel...skyerne er lettet. Vores udlejer vil se om han kan fremleje huset til os, i yderligere et år. Står ellers med den anden lejekontrakt. Får endelig besked fra nuv. udlejer idag, om det kan lade sig gøre. Jeg havde godt nok ikke troet, at han ville være SÅ flink, men han vil jo nødig se os stå 'på gaden' med 3 børn.
Hvis det nu ikke lader sig gøre, har vi jo den anden mulighed, så er det bare 'bekymringer' mht. depositum som er lidt højere, end vi har givet her.

Venter med at sige noget til børnene, til vi ved noget konkret. De taler meget om flytning, og hvorfor....vil hellere overraske dem med noget glædeligt, når tingene her er faldet på plads. Tror virkelig de har brug for, at have noget at forholde sig til, istedet for alt det med, hvordan det skal gå, og hvornår det sker!

Har dem alle hjemme idag, og efter at have lyttet til deres højrøstede stemmer, tror jeg de er ved at være på dupperne igen.

Damn, det har været en hård uge, trænger virkelig til, at sygdommen går i sig selv, så vi kan have focus på andre ting.

Idet at jeg og manden går og spekulerer, får vi ikke talt så meget sammen, som vi plejer at gøre. Frustrationer kan mærkes, uanset om man så prøver at 'lægge det på hylden'.
Jeg synes ellers at vi er gode til at støtte hinanden, men i tider hvor tingene står i kaosens tegn, har vi åbentbart tendens til at lukke os lidt inde i os selv.
Forhåbentlig kan vi se en ende på dette, så vi igen kan more os. TRænger vist til at få grinet!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nedtælling eller nulstilling? er publiceret 19/03-2003 12:36 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.