Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Er blevet lidt bedre til at spille musik om morgenen. Det kildrer i maven og får en til at hoppe indeni. 'It's not fair' af Lily Alen. Poooop så det basker, men dejlig pop med skøn britisk accent.

Og det går godt på arbejdet. De andre ligger syge i lange baner. Egentlig kunne jeg frygte at jeg ville få læssevis af andet i hovedet af den årsag, men det ser ud som om cheferne prøver at holde mig 'skraldfri' og det er skønt! (Meget taknemmelig tanke!)

Har været til yoga to gange i denne uge, jeg elsker det. Det lyder måske lidt overdrevet, men jeg nyder det virkeligt. Nyder at mærke, at jeg bliver stærkere, rankere, smidigere. Og igår var yoga efterfulgt af noget så anti-yoga som hjemmelavede hotdogs hos den krølhårede veninde. Hendes kæreste havde stået og bagt brød, stegt løg og lavet hjemmelavet agurkesalat. Tror det må være første gang i et år mindst, at jeg har spist en hotter... og nok første gang ever, en hjemmelavet. Vi talte om muligvis at tage til USA's vestkyst til sommer ... mm. Måske det bliver til noget.

I aften skal alle tre søskende mødes hos lillesøs, og vi skal se det lille myr igen.

Glæder mig. Imorgen lille fest på arbejde fordi vi fylder 11 år. Lørdag til (børne-mega-boomet.... lidt suk) fødselsdag hos min gode gode gamle ven gårdmanden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har det ret godt er publiceret 11/02-2010 08:00 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.