Træden vande..

Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
8 timer, 7 minutter siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
I did it!!

Klokken er elleve og jeg har lige læst lektierne færdig til i morgen, på bekostning af min badmintontræning.. Godt nok er der træning i morgen i stedet, men stadig, jeg ville gerne have været afsted.. Til gengæld kan jeg med ro i sjælen glæde mig til i morgen aften.. Dvs. næsten.. I morgen efter skole står den på rapportskrivning om ærtemos og jordbærsaft.. Og så skal der helst læses en god portion lektier inden træning.. Og den sidste portion efter træning..

Jeg ved ikke hvordan jeg har gjort det, men min mission om at hanke op i mig selv og få læst noget mere ser ud til at virke.. Jeg har lige færdiggjort den sidste Twilight-bog, så nu ligger den ikke længere og trækker.. Fantastisk bog i øvrigt..

Det føles så fantastisk roligt lige nu.. Ingen larm fra naboerne.. Det eneste man kan hører er tasterne og uret på væggen.. Det er skønt.. Jeg kan gå i seng med god samvittighed..

Nåhr ja, og så er der den her nye fyr jeg har støvet op, som jeg håber på måske at kunne få en date ud af.. En datamatiker.. HVEM ville have troet det om mig og alle mine forkromede fordomme? Ikke mig selv i hvert fald... Slet ikke mig selv...

Min ferie byder på afslapning.. REN afslapning.. Jeg skal lige knokle igennem i en enkelt weekend, og så lige træne lidt badminton - men resten af ugen melder jeg fra til ALT så jeg kan komme i sommerhus og koble fra sammen med Snutten.. Det bliver verdensklasse.. Vi skal hygge os - hun syr festkjoler til os, til Nolles indflytterfest mens jeg læser lektier.. Vi skal hygge med spa og sauna og lækker mad og tøsefilm HELE ugen..

Livet er fantastisk altså.. I hvert fald hvis man husker at se positivt på det ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træden vande.. er publiceret 17/02-2010 23:13 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.