14 år siden

Kæle med missen

Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Gad vide hvor mange læsninger denne overskrift giver ? Ned spøg til side ! Jeg sad faktisk og kælede med vores kat i halv anden time i formiddags. Når det tager ham, så er han meget kælen og opmærksomkrævende ! Er en indædt modstander af rygning og kaffeindtagelse, så det måtte jeg undvære, og måske godt det samme.!

Læste i dag en artikel, som handlede om forældres opdragelse, eller manglende på samme ? Følte mig lettere provokeret og tænkte ” hun har sku da ingen børn ” ? Er endnu ikke kommet til konklusion af, om artiklen måske er en provokation til at tænke sig om ? At vores børn er et produkt af os selv ?
Inderst inde føler jeg fejlleverancer i forhold til min ydeevne som forældre - måske deraf provokationen ? Ved at jeg til hver en tid har gjort mit bedste, men har en erkendelse af, at det måske ikke har været godt nok ? Tænker i den forbindelse mest på Michelle ? Kunne jeg have forhindret hendes misbrug, og havde jeg fået lov ? Samtidig tænker jeg også på André, men forkaster det hurtig igen ? Han er medfødt handicappet og der har jeg virkelig haft mine kampe med kommunen, amtet og siden regionerne Det har bestemt ikke været nemt, men føler ham velplaceret i dag ! At så føler mig utilstrækkelig engang imellem, er en anden historie !
Har en snigende uro i forhold til den mellemste, og de problemstillinger han har ? Skal / vil lægge et bånd på mig selv i første omgang, og lade Claus og ex konen trække i trådene ! Er bange for at jeg vil være for hård ved ham ? !

Har sovet noget her i eftermiddag, og vil nu holde mig vågen - til Claus skal op og på pålagt vagt i nat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kæle med missen er publiceret 19/02-2010 21:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.