Date, FBI og kamp..

Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
10 måneder, 25 dage siden
For at tage det hele i omvendt kronologisk rækkefølge - jamen så må kampen komme først.. Jeg spillede stævne for første gang i dag - i gud ved hvor mange år.. Min modstander snød.. Hun snød!! Og hun indrømmede det endda bagefter!! Hun hoppede lige fra 16 til 19 point.. Og lyttede ikke til min protest.. Først bagefter, SUK, kom hun hen og sagde mange gange undskyld.. Ja ja - det var kun en tæt tre-sætter - og det var de tre point der endte med at afgøre kampen til hendes fordel desværre.. Jeg er ikke så stort en menneske, at jeg kan sætte mig ud over snyd.. Mine klubkammerater sad bag hendes banehalvdel i hele første og tredje sæt.. Liniebolde fandtes ikke i hendes verden, alt blev dømt ude.. Som min mixmakker sagde det, jamen så skulle hun nok have haft et par briller på.. Der er et stævne igen om en måneds tid.. Jeg skal HELT sikkert afsted igen.. Det ligger godt nok lige oven i en holdkamp, men jeg må indrømme at jeg meget hellere vil til stævne.. Skal af med nerverne og der er kun EN måde at ordne dét på.. UD og spille noget mere..

Jeg sidder sideløbende og ser The Good Shephard.. Fantastisk film.. Jeg er vild med mit billede og min lyd.. Det giver virkelig bare en meget bedre oplevelse.. MEGET bedre.. Når den er færdig smider jeg den frosne brune sæbe tilbage i fryseren, synes mit ene knæ knagede lidt i dag, så jeg ser ingen grund til at tage større chancer end højst nødvendigt..

Har en date på torsdag, som jeg, lige nu, overhovedet ikke gider.. Det er godt nok bare en kop varm kakao, men jeg magter det ikke.. Det skyldes udelukkende mine fordomme og folk og deres beskæftigelser og deraf manglende aktivitetsniveau eller intelligens.. Det er TOP-snobbet, men jeg kan ikke gøre for det.. Jeg har pænt bedt om ikke at få at vide hvad folk laver, men lige pludselig kommer de til at sige det alligevel, og så går hele mit ind system amok.. Snakkede med sød, rar fyr, men da han var tømrer gik det helt galt.. Og det er noget værre fis, for der er jo absolut intet galt i det - tværtimod ville det være temmelig praktisk.. Jeg tror jeg er virkelig bange for at komme til at kede mig sammen med en der ikke kan tale om andet end sit fag.. Nøej.. Eller som ikke laver en dyt.. Nøej.. Som bare sidder derhjemme på sin flade.. Nøej.. Nej.. Det ville jeg ikke kunne.. Og så har jeg bare et eller andet sted for meget samvittighed til at kunne "lade dem" falde for mig.. Folk falder let for mig, har jeg hørt.. Og der skal gå lang tid før det modsatte sker.. Som ved Nus.. Der var heller ikke noget med følelser involveret før langt inde i bekendtskabet..
Jeg ved ikke om jeg bør melde afbud.. Det er trods alt "kun" lørdag og daten er først torsdag.. Jeg kunne nå at skifte mening mange gange.. Selvom jeg tvivler..

Efter filmen står den - surprise surprise - på flere lektier.. Det skal dog ikke være en hemmelighed at jeg mest af alt har lyst til at smutte en tur i biffen til Shutter Island.. But no.. Der er alt for mange lektier.. Jeg drukner i det skidt en dag.. Det bliver en hård, smertefuld død..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Date, FBI og kamp.. er publiceret 20/02-2010 16:44 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.