Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Nu er det sørme allerede søndag igen. Det går meget stærkt. Der er vist ikke sket de helt store revulotionerende ting i denne uge.

En stor ting jeg har opdaget, er at mit maleri næsten rammer det gyldne snit, uden at jeg har tænkt over det. Pludselig var den der bare. Ovenikøbet har jeg nøjagtigt ramt læselinien. Det er ikke noget jeg overhovedet bruger, når jeg maler. Sjovt og heldigt når det opstår. Selv mit barnebarn opdagede det, meget sjovt, for det er hende der skal have billedet. Læselinien er i pink farver, måske derfor jeg opdagede det. Det er jo en farve der er svær at overse. Farven er valgt på grund af de pinkfarvede puder i det ellers hvide og brune univers, hun er omgivet af.

Før i tiden, når jeg skulle lave skabeloner til brug ved tilskæringen af de mange kjoler, jeg har fået fremstillet, kunne jeg finde på at bruge det gyldne snit. Her bruger man nogle unike matematiske formler. Også Leonardo da Vinci brugte disse formler. Nå, det var dengang....mon jeg ikke skulle bage en kage?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det gyldne snit. er publiceret 21/02-2010 12:02 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.