12 år siden

Magtesløshed

Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
5 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvordan kan det være, at man nogle gange føler sig totalt magtesløs overfor sine egne unger? I særdeleshed overfor prinsessen på bare 5 somre, som er SÅ stædig og SÅ egenrådig, at man indimellem har lyst til at kyle hende ud af vinduet?

Hun skulle retur til sin far i går aftes, og allerede ved middagsbordet begyndte hun at gå i "Rasmus-modsat-mode". Nægtede at spise sin mad. Ville ikke sidde pænt. Da vi så nåede til flyverdragt og støvler, havde hun kørt sig selv HELT derop, hvor det stort set er umuligt at få hende ned igen. Så det endte med, at jeg måtte slæbe en skrigende unge - på strømpefødder og uden flyverdragt - ud i bilen.

Ja - jeg kan sagtens se, at det var en totalt umoden og barnlig opførsel fra min side, og ja - jeg er klar over, at jeg er den voksne og derfor bør have det store, forkromede overblik og nok ro til at kunne sætte sig ned og sige "nu tager vi lige 5 minutters time-out". Men det gjorde jeg ikke...:-(

I stedet var det det rødhårede temperament, der overtog. Og gu var det forkert. Og æv, hvor er jeg bare ikke glad for, at søndagen sluttede sådan..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Magtesløshed er publiceret 22/02-2010 08:43 af Hendeder.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.