Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 6 dage siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Gjorde det igen ? Hvorfor kan jeg ikke holde min mund ? Kom til at fortælle min fars fordrukne veninde - hvor han befandt sig - med det resultat at hun troppede op med en pose øl i forgårs! Min far drikker ikke øl , ”det er noget billigt sprøjt mener han ”, men vil gerne have en god cognac til kaffen ! Enden på hendes besøg blev, at han tog med hende ind i hendes lejlighed. ! Aftenvagten på ældrecenteret viste det godt, men havde glemt at fortælle nattevagten det – hvilket betyd at politiet blev sat på sagen, da de ikke viste om han var gået ud i natten muld og mørke. Efter et opkald hertil - videregav Claus hendes telefonnummer, samt adresse ! De fandt ham i god behold og gjorde ikke mere ved sagen !

Jeg kørte derind i går - for at sikkere mig at han havde det godt ! Veninden sad i morgenkåbe og min far i underbukser ! De virkede til at være ved godt mod begge to ? Hun var ikke som jeg så mange gange tidligere - til hudløshed har oplevet – døddrukken ! Erklærede hun var færdig med gin og holdt sig nu kun til øl ? Min far kunne ikke dy sig for at sige, at en flaske gin var lettere at bægere, end en kasse øl. Ih altså ? Aftalte med min far at jeg skulle køre ham retur her til formiddag, men efter et opkald til ” kvindemennesket ”, så var han blevet kørt i en taxa i nat !

Min far har igennem flere år haft en ” forkærlighed ” for alkoholiserede kvinder ? Den ene være end den anden ? Jeg begriber det ikke, men tror at han bedre kan håndtere de berusede kvinder, som hovedsagelig ” kun ” kræver alkohol af ham ? Ved at han så kræver noget andet retur ?

Nå pyha ! Kan bide tungen af mig selv herfra og til al evighed – hvilket ikke gør det gjorte ugjort ?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ups er publiceret 22/02-2010 16:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.