Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
10 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Gjorde det igen ? Hvorfor kan jeg ikke holde min mund ? Kom til at fortælle min fars fordrukne veninde - hvor han befandt sig - med det resultat at hun troppede op med en pose øl i forgårs! Min far drikker ikke øl , ”det er noget billigt sprøjt mener han ”, men vil gerne have en god cognac til kaffen ! Enden på hendes besøg blev, at han tog med hende ind i hendes lejlighed. ! Aftenvagten på ældrecenteret viste det godt, men havde glemt at fortælle nattevagten det – hvilket betyd at politiet blev sat på sagen, da de ikke viste om han var gået ud i natten muld og mørke. Efter et opkald hertil - videregav Claus hendes telefonnummer, samt adresse ! De fandt ham i god behold og gjorde ikke mere ved sagen !

Jeg kørte derind i går - for at sikkere mig at han havde det godt ! Veninden sad i morgenkåbe og min far i underbukser ! De virkede til at være ved godt mod begge to ? Hun var ikke som jeg så mange gange tidligere - til hudløshed har oplevet – døddrukken ! Erklærede hun var færdig med gin og holdt sig nu kun til øl ? Min far kunne ikke dy sig for at sige, at en flaske gin var lettere at bægere, end en kasse øl. Ih altså ? Aftalte med min far at jeg skulle køre ham retur her til formiddag, men efter et opkald til ” kvindemennesket ”, så var han blevet kørt i en taxa i nat !

Min far har igennem flere år haft en ” forkærlighed ” for alkoholiserede kvinder ? Den ene være end den anden ? Jeg begriber det ikke, men tror at han bedre kan håndtere de berusede kvinder, som hovedsagelig ” kun ” kræver alkohol af ham ? Ved at han så kræver noget andet retur ?

Nå pyha ! Kan bide tungen af mig selv herfra og til al evighed – hvilket ikke gør det gjorte ugjort ?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ups er publiceret 22/02-2010 16:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.