Som et glas der smadres i tusind stykker..

Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Det er en fantastisk følelse det her.

FERIE..

En gang til, bare for at understrege..:

F-E-R-I-E..

Fantastisk. Fabelagtigt.

Har arbejdet som en gal hele weekenden - og fik lov til at gå tidligt i dag.. Har klaget over lønnen og alt det andet jeg er utilfredsmed, til områdelederen som stopper; sikke søde selv ledere bliver når man truer med at smutte.. Først fejede hun det væk med at jeg skulle tale med en anden.. Men jeg blev der.. Og fortalte at jeg havde henvendt mig til den anden der udtrykkeligt havde givet besked på at det var områdelederns opgave.. Jeg blev indtil hun havde mailet færdig.. Og sluttede af med at informere om mulig inddragelse af fagforening.. Det er helt utroligt så meget respekt ledere har for fagforeninger.. I like!!

Jeg skal have pakket kufferten og smidt en vask over inden jeg skal til træning i eftermiddag klokken 17. Det når jeg nok. Køleskabet trænger også til en overhaling. Det når jeg også nok.

Jeg kan slappe af. Jeg skal ikke nå noget videre. Jeg har ferie. Følelsen er fantastisk. Berusende ligefrem. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde ferie. Rigtig ferie. Spændingerne er væk; som et glas det ryger på gulvet og smadres i tusindvis af stykker. Gone. Klokken 12:30 i dag, præcis!

Fantastisk..
Note til mig selv: Hold mere ferie..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som et glas der smadres i tusind stykker.. er publiceret 01/03-2010 12:45 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.