25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Jeg er sluppet for at betale SU tilbage. YES!!
Jeg får ovenikøbet penge tilbage i skat, YES!!

Jeg har holdt ferie, HURRA!!
Sammen med Snutten.. Lige lovlig doven ferie, men pyt skidt, vi fik råhygget, hun fik syet og jeg fik læst en smule.. Selvfølgelig meget mindre end hvad jeg gerne ville have nået, men lidt blev det da til.. Jeg kan ikke lade være med at lægge mærke til hvor meget det skinner igennem at hun er færdiguddannet og på løn i stedet for SU og fritidstjans.. Det er meget sjovt at betragte, og lige så irriterende når hun i en anden vending foreslår at vi da bare lejer vores egen bil og kører i den til Sverige i weekenden, i stedet for at køre med de andre.. Fælleskørsel ville koste ca. 300. pr næse. Lejet bil ville koste 2300 pr næse.. Snutten kunne ikke se problemet.. Hehe.. Det er lidt sødt et sted.. Hun nægter at venter tre timer på de andre og bruger i stedet ti gange så højt beløb på at komme derop - idéen om lejet luksusbil blev skoddet til fordel for en flytur.. Efterfulgt af en lejet bil tur.. Samlet pris: 2800.. Sikken udskrivning for en indflytterfest!!!

Indrømmet, jeg ville da gerne have været kørt før, fordi vi skal op i det mørke ukendte Sverige, men når man ikke kan få sin vilje, jamen så bøjer man sig bare for flertallet.. Det er i grunden første gang jeg har oplevet Snutten snobbet.. I sommerhuset var hun i det mindste "bare" doven..

Det var fantastisk afstressende.. Jeg lavede kun en enkelt bommert i sommerhusets køkken (eftersom jeg var den eneste der var der) - tændte den forkerte kogeplade for at lave te; der stod fadet med hjemmebagt brunswiger - hvilket resulterede i at fadet sprang da det blev fjernet fra den varme kogeplade.. Ups..

Hvor der handles der spildes; jeg tror der var en større mening med at der skulle gå noget galt i køkkenet, for jeg var virkelig heldig med brændeovnen.. Den var igang gennem hele ferien som det sig hør og bør ved en rigtig sommerhusferie..

Nåhr ja, og så var der jo i øvrigt det der med den date jeg har sat op i morgen og - surprise surprise - som jeg rent faktisk har tænkt mig at tage på.. Lyngby it is.. Shutter Island og mad.. Lidt voldsomt umiddelbart, men telefonsamtaler af timers (!!!!!!!) varighed har overbevist mig om at der i hvert fald er nok krudt i ham gutten til en aften.. Han snakker som et vandfald (hidr!) og har et par passioner jeg godt gider høre om.. Og filmen har jeg kun hørt godt om.. Så må det gå som det går, det nytter i hvert fald overhovedet ikke noget at jeg bare bliver siddende hjemme på pinden, hvis jeg i virkeligheden gerne vil være et andet sted..

Nåede hjem til staden i går klokken 16:50. Klokken 16:55 var jeg inviteret ud og spise i Farum, i forbindelse med aflevering af en harddisk. Kunne ikke overskue at lave aftensmad, så selvfølgelig siger man da jo tak til det.. Hjemme igen omkring klokken otte - fik pakket bagage ud og fik smidt badmintontøjet til vask.. Det kræver en helt uhyrlig mængde selvdisciplin at vaske tøj en søndag aften hvor man nemt kunne have sovet i stedet for at vente på vaskemaskinen.. Ordnede køkkentjans - hentede vasketøjet - og hoppede i seng..

..Og troede vitterligt det var løgn da uret ringede klokken halv seks i morges - og troede på nisser da jeg fandt ud af at dagens forelæsninger startede klokken otte og ikke klokken ni.. ÆV..

Men jeg er her.. Og jeg bliver her indtil rundt regnet klokken fem i eftermiddag.. Derefter direkte til badmintontræning med ungerne.. Og så træning selv.. Og så hjem..

Hjem..

Det glæder jeg mig til..

Har vist en seriøst had-/kærlighedsforhold til mandage..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg elsker dig, SKAT! er publiceret 08/03-2010 09:21 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.