Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Daten i går.. Tja..

Har aldrig været ude med nogen, og sagt så lidt..

Jeg gjorde virkelig mit bedste for at give fyren en oprigtig chance..
Men jeg går fuldstændig i baglås når han læner sig tilbage i stolen og fortæller vidt og bredt om hvor fejlfri og uundværlig han er jobmæssig øjemed, at hans forældre har hus med fantastisk udsigt - osv osv osv..

Attituden kunne jeg ganske simpelt ikke snuppe.. VUC betød i hans verden Voksne Uden Chancer.. Ehm.. Man kunne jo så spørge sig selv hvorfor at han i hans alder stadig "kun" er ved sin bachelor?

Han kvidrede som et vandfald.. Holdningerne, kluntetheden - nej tak.. Enten sad han tilbagelænet og pralede, eller også sad han helt ind over bordet - så "voldsomt" at jeg diskret holdt fast i min tallerken for at undgå at den gled af bordet..

Filmen var fantastisk.. Martin Scorsese er genial, ganske enkelt..

Han ville have slik - jeg havde ikke lyst til noget - så han vidste ikke helt hvilket ben han skulle stå på.. Han købte noget alligevel; fred være med det..

Men fyren der sad halvvejs ovre på mit sæde hele filmen igennem, hvilket fik mig til at kravle halvvejs over til fyren på min anden side, var bare for meget af det gode.. Daten på højre side og fremmed fyr på venstre.. Fik sendt gutten på venstre side et meget undskyldende blik efter filmen, hvad gør man lige?

Selv på vej ned af trapperne og ud af Kinopalæet blev han ved med at skæve i min retning.. Jeg følte mig total indespærret af Hr. Bedrevidende.. Som snakkede løs om alt det vi kunne opleve; Linda P. på bjerget, spille badminton, ingen smalle steder..

Da jeg fik hilst af med makkeren på stationen, trak jeg vejret meget MEGET dybt et par gange.. Og tænkte lidt over den lærte lektie.. Uddannelse er overhovedet ikke lig med at besidde de kvaliteter jeg efterspørger, så på den led er jeg glad nok for at jeg gjorde det..

Usikkerheden skinnede ekstremt igennem.. Det kan jeg ikke håndtere.. Hans snak om stress og tendens til at gå ned, solgte ham heller ikke særlig godt..

Alt i alt kunne det sagtens have været mere kikset, men så sandelig også mere vellykket.. Sjovt var det at grine af i toget på vej hjem, det er helt sikkert..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget no No NO... er publiceret 10/03-2010 14:54 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.