Den weekend hvor jeg for første gang mødte..

Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
mødte.. Hmm.. GC, navnet må være GC..

..pæren helt i orden, resten af kroppen - bortset fra arme og visse muskler i overkroppen, er lam..

Har fået et kig på en verden, som jeg et eller andet sted ikke vidste fandtes - eller jo jeg gjorde - men jeg har bare aldrig tænkt over det..

Jeg er panisk angst for psykisk syge.. Det tog AL min selvbeherskelse ikke at vende på dørtrinet og løbende skrigende derfra første gang..

Først var historien at fyren var med i en trafikuheld, hvor han var uden sele.. Historien viste sig at handle om en anden.. Den rigtige historie viser sig at handle om noget så simpelt som en tur på cykel, der gik HELT galt..

Det er mærkeligt at fortælle om.. Jeg prøver alligevel.. Det skal ud, og lidt på afstand..

Vi ventede på dørtrin'et den første aften.. Blev lukket ind af nogle mennesker der måtte være fyrens forældre.. Gik ind i gangen der var under håndværkeres kyndige hænder så det ud til.. Manden i kørestolen sad med ryggen til os inde på et lille værelse, ved siden af en lift og en hospitalsseng.. Vendte hovedet da han kun genkendte en stemme..

Mørkebrunt hår, ungt udseende.. Tankerne tog en rakethurtig rundtur i hovedet - var det ikke meningen at "manden" skulle være 30 år ? Og ikke ligne en der kunne være på alder med mig? Sank en klump, og lagde jakken i familiens stue.. Hilste på forældrene, den korte sædvanlige præsentation.. Hilste på ham, så ham i øjnene og gav ham hånden, som han kluntet tog eftersom finmotorikken tilsyneladende ikke fungerer.. Jeg fortrød omgående at jeg ikke havde fjernet make-uppen fra dagen før, og gjort noget ved håret, så det ikke var så forbandet pænt..

Fyren nåede knap at præsentere sig selv, og høre min egen præsentation færdig, før han spurgte hvem af os to (mig og den anden hjælper) der havde spist hvidløg.. Ups.. GODT førstehåndsindtryk..

Vi fik lagt ham i seng - jeg førte samtalen eftersom den anden hjælper ikke taler super godt dansk.. Hilste pænt af, og lukkede døren bag os..

Ude igen måtte jeg lige trække vejret dybt et par gange..

Lørdag gik den løs med dagvagt igen.. Borger nr. 3 på min liste.. Gæt selv.. GC.. Ned og ordne morgentoilette og gøre klar til dagen.. Som en zombie ud af sengen med lift.. Bækkenstol og flere ting jeg ikke vil nævne her..
Men da den del af det var overstået, var fyren vågen.. Og klar på lidt gas.. Mobbede med hvidløgsånde.. Ups.. Hyggesnak mens resten blev gjort færdig.. Ud igen..

Ind igen i aftenvagten, afsted til GC for at hejse ham til køjs.. Fyren har gæster.. Jeg har fri.. Tog stafetten, og gik ind og undskyldte - min fejl - men fri klokken 23 er en faktor, specielt når man skal op på endnu en dagvagt søndag, 7:15.. Ydermere - med sommertidsfaktoren in mente og med en times mindre søvn..
Talte kort med ham, lovede at sende nattevagterne til ham senere..

Søndag morgen samme smøre som lørdag.. Mere fri snak dog.. Og inden jeg gik, nåede han at spørge om jeg havde lyst til at blive hans personlige hjælper i et team.. Eftersom forespørgslen på 24 timers hjælp var gået igennem.. Fedt!

Tankerne går pt. på om jeg nogensinde bliver ringet op (hvilket jeg lige er blevet, men det var hans mor der skulle have fat i slagteren??) - og om jeg i så fald har lyst til at tage jobbet.. Kunne virkelig være SKØNT med noget hvor lønnen bare kører.. Hvilket han på stedet garanterede, uden dog at vide hvad han kunne tilbyde..

Og nu, vil jeg løbe en time.. Stress-fedme er VIRKELIG deprimerende..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den weekend hvor jeg for første gang mødte.. er publiceret 29/03-2010 13:36 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.