Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Nus..

Jeg må indrømme at min krop sitrer lidt, af overraskelsen alene.. Minder om hård kamp sidder stadig og dybt nede rør noget sorg-agtigt på sig..
Han var en god dreng, ham Nus.. Jeg kan stadig se noget godt i ham, hvis ikke det var fordi at han var så forbandet med problemer han bøvlede med..

I dag kom den så, sms'en - for mindre end en halv time siden faktisk..

"Du har ret. Jeg har brug for hjælp"

Bum..

Selvom jeg har sluppet det, og vitterligt ikke har tænkt på manden, tja, i hvert fald ikke tænkt på ham da Crush-eventyret overskyggede alt andet, og i grunden heller ikke går rundt og tænker på ham nu, jamen så er jeg alligevel helt utrolig lettet, på hans vegne.. Whoos.. Jeg er udhvilet, så jeg er ikke træt som ellers normalt.. Men puuuuuuuha..

Nå, men det er mig der er den voksne her, og jeg tilbød ham at han kunne sige til hvis han havde brug for at snakke.. Jeg havde vitterligt ikke regnet med at fyren ville sige ja, men det har han så gjort.. Hmm.!

Sidder midt i eksamenslæsning og knokler på - så det passer mig selvsagt mindre godt i dag.. Om lidt står den på frokost og pakken taske til træning senere.. (tror det med "pakken taske" må være noget dialekt-agtigt?)

Har tilbudt at han kan komme forbi Frederiksberg Have i morgen hvis det er.. Der er masser af fred og ro og fordragelighed, jeg slipper for at få ham her hjem; ganske udemærket, og jeg kan smutte igen når det passer mig.. Heller ikke at kimse af..

Jeg ved ikke hvad han håber på, men jeg tror umiddelbart godt at jeg kan regne det ud.. Jeg ved ikke om jeg ville kunne falde for ham igen, hvis hans problemer forsvandt og han blev "gode gamle Nus" ? Jeg tvivler - for jeg ved jo hvor hårdt det var sidst, at kæmpe mod en mur.. Snork! Men jeg håber at han får det godt igen.. At han kommer videre.. Men respekten.. Om jeg nogensinde ville få den samme respekt for ham, som jeg havde dengang i starten? Jeg tvivler.. Og respekt er dælme altså vigtigt..

Nåhr, tilbage til eksamenslæsning.. Har som dagens tilladte og velfortjente overspringshandling (for det her er jo SLET ikke en overspringshandling!!!) meldt mig til træning - noget dansehalløj, der er lavet nye hold i mit nærmeste fitnesscenter, og nu skal det altså prøves.. Jeg glæder mig.. Savner friheden til at få rørt mig, men det duer jo altså ikke med tonsvis af motion, her midt i eksamen..

Eksamenslæsning.. Nu..!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage på banen er.. er publiceret 12/04-2010 12:16 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.