Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Jeg ved godt at man ikke skal.. Meeeen

Det er noget af en derby jeg har fået. Først modtog jeg en 1000 krones seddel i den første weekend efter at jeg var begyndt at køre, som muligvis har været udsat for en blå farvepatron. Den er sendt til nationalbanken til nærmere undersøgelse. Jeg har ellers kun hørt om røde farvepateroer, men siden blevet belært om, at der også er blå og grønne. Det som irritere mig mest, er at jeg ikke husker hvorfra jeg fik kunden. Jeg husker kun at det var en mand, og at jeg satte ham af på torvet !

Oveni har jeg formået at blive fotomodel onsdag d. 7 april. Blev snuppet af en foto vogn 100 meter før en byskilt. Det koster et klip i min ellers så fine kørekort. Det er ærgerligt , men berettiget nok. Det er 13 år siden at jeg blev målt med for en for stor hastighed sidst – hvilket er billigt sluppet med alle de km jeg køre om året. En ting er sikker. Jeg har fremover respekt for byskilte ;-)

Min største galle ved at være begyndt igen, er en så kaldt kollega. Fik søndag morgen en tur ud af byen – hvilket var godt nok. Bemærkede en kollega i bakspejlet, som kørte lige lovlig tæt på igennem en forstads by. Han var så tæt på at jeg ikke kunne se hans lygter i bakspejlet. Da vi kom igennem byen, satte jeg farten op til 100 km/t – hvilket jeg synes var en passende hastig kontra tidspunktet og det at jeg havde kunder i bilen. Bagved kørende forsatte med at køre tæt – hvilket irriterede mig grænseløst: Det viste sig at mine og hans kunder kendte hinanden, da de telefonisk havde kontakt. Vedkommende i den anden ende kommenterede min ” langsomme ” kørsel – hvilket fik mig til at sige, at de bare kunne overhale, hvis farten ikke passende dem. Vi har en uskreven regel om at man ikke overhaler kollegaer, og slet ikke med kunder i bilen. Den pågældende chauffør valgte alligevel at overhale mig, med en fart som jeg skønner til at være omkring 120 – 130 km/t, og fortsatte med den fart: Jeg kan ikke tillade mig at indberette ham, da jeg selv havde sagt at de kunne overhale, men synes alligevel at det var at han gik over stegen.. Den pågældende chauffør taler ikke med mig, og kan knap nok ikke hilse, efter at jeg på et tidspunkt havde sagt, at min holdning til div. brokkeriger, ikke havde ændret sig efter at jeg er blevet jeg er blevet selvstændig – hvilket han åbenbart blev fortørnet over. Man skal åbenbart skifte kasket pga. dette. Jeg er spændt på om han på et tidspunkt kommentere min kørsel, så skal han få !

Nok med min galle for i dag. Skal ud og køre i eftermiddagsdag: Skal nok køre pænt ;-)

Ps. Fik jeg sagt at jeg fik drikkepenge for god kørsel.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke kaste med sten er publiceret 21/04-2010 14:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.