Det grå hår.
Ace Burridge...
9 år siden
Sommertid, vintertid
Bjørn Langki...
1 måned, 20 dage siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
6 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
7 måneder, 24 dage siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
8 år siden
Hey dagbog, Igår kom mit navn op som et emne som officer i den guild jeg er i nu. Selvfølgelig er jeg lidt smigret, men jeg gidder ikke..jeg gidder ikke se officer chatten..der i de fleste guilds altid er præget af negativ frustration over raids. Jeg gidder ikke at arbejde i guilden..ja, jeg arbejder allerede som præst kan man sige..med at heale..men at være officer giver altid extra opgaver, så som at lede raids, eller at sige noget når nogen spørger om noget..Jeg har det fint med at sidde og lave mine hooks og 1 liners...i wisper, så kun 1 af gangen kan se dem...foreksempel som den jeg lavede for nogle dage siden...Hvad hjælper det, at vi har fået 5% extra buff, når raid IQ er dalet med 10 point. den sagde jeg over vent på engelsk..og flere hørte den,..en hviskede til mig, at det var genialt sagt.

En anden ting er, at min position uden for officerne gør mig stærkere på en måde...jeg er jo manden de altid kan regne med, ham de har brug for nu...fordi jeg er blevet så stærk til det jeg gør,..at de vælger mig..og dermed bliver afhængig af mig...

Jeg fik det at vide igår..ved en fejltagelse..en skrev det forkerte sted...jeg skydte mig at sige nej til det..men jeg snakker med de fleste officere..så det er nok derfor mit navn kom op også..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en linie er publiceret 04/05-2010 13:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.