Så er det i morgen!!!!!

Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Første skrit på vejen mod halvmaraton skal trædes. 5 km på tid ved årets eventyrløb. Det bliver helt sikkert hårdt, men jeg ved på den anden side også at jeg har benene til at kunne klare det. Sidste år havde jeg ikke trænet sønderlig inden løbet. det har jeg i år. Jeg ved jeg kan løbe 5 km hvis jeg virkelig vil det. Problemet er bare jeg ikke ved hvor hurtigt jeg kan løbe det.

Der er dog dukket nogle problemer op som kan ende med at tage livet af min drøm om halvmaraton. Anstrængelses astma er det ene. jeg skal åbentbart have det tjekket efter hos lægen for at få det bekræftet. Hvis det er det der er problemet, kan det jo behandles, enten med vejrtrækningsøvleser eller om nødvendigt med medicin. Ville helt sikkert det første, men der må jeg jo så prioriterer.

Det andet er motivation. Nu er gassen efterhånden gået af det første træk, så nu skal jeg til at bruge af selvdiciplinen. det er da hårdt. Så jeg leder efter nogle ligesindede der løber på sammen tidspunkt som mig, men det må jeg jo så se til. om ikke andet er der da i det mindste atletikklubber i de større byer. Der må de da have hold.

Det sidste problem er min ankel. Den har været forstuvet rigtig kraftigt engang, og det har altid være min akilleshæl, men jeg synes faktisk det er gået rigtig godt ind til videre, ind til altså jeg begyndte at løbe 5 km. Om det bare er et spørgsmål om at den skal trænes ved jeg så ikke, men jeg har fundet et bind der skulle kunne hjælpe på det. Det får jeg så at se i morgen.

Ellers intet at rapporterer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det i morgen!!!!! er publiceret 12/05-2010 22:21 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.