Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
brænde
Peter
8 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Sådan.

Jeg har lige skrevet lidt mere på lakseprojektet, har læst en hel del og føler i grunden at jeg er mere og ikke mindst bedre med efterhånden.

Jeg har klart undervurderet effekten og ikke mindst vigtigheden af ferie. Kristi Flyvefartsferien og huspasning med Nus og hund gjorde virkelig godt.. Der var plads til at slappe af og få sovet ud.. Fik kun lavet begrænset med lektier dog, men noget blev der da lagt fra hånden..

Har en fornemmelse af at den kommende weekend bliver ligesåledes.. Bortset fra at der denne gang hverken er hund eller mors fødselsdag at stresse over.. Derimod er der et møde med GC angående jobbet som hans hjælper.. Jeg håber jeg får det, jeg håber virkelig jeg får det.. Omvendt er jeg også lidt bange for ikke at være kvalificeret nok, fordi at jeg ikke er hjælperuddannet; hørte lige i min øresnegl at jeg er oppe "mod" uddannede sygeplejersker, en medicinstuderende, flere hjælpere og assistenter og jeg skal komme efter dig.. Men alligevel må jeg være på en slags top ti af hans, for han har bedt mig komme til noget hospitals-huttelihut på torsdag i næste uge.. Whoos..! Lige pludselig er det alvor!
Nåhr ja, og så er der også lige de der to gange rengøring lørdag.. Men jeg har Nus.. Uha det lyder fint, men han har selv tilbudt at hjælpe til; og så synes jeg da immervæk at det er en kende mere hyggeligt at være to til at gøre rent, end at kede sig alene..

Han kommer i aften, direkte fra hær-hopperiet.. De har været på døgn-øvelse de sidste par dage, men denne gang kunne han til sin fryd få sovet størstedelen af det ud af kroppen i nat.. Lærte lidt forsigtighed af sidste gang, men han mener nu nok at humøret skulle kunne holde, ellers har han lovet ikke at blive fornærmet over at blive bedt om at smutte hjem til roomien.. Bvadr altså! Den roomie!

Min forkromede plan om farsbrød ser ud til at skulle blive til noget i aften; jeg nåede det ikke i går pga. restriktioner mht. kostregistreringen. Nitte. Men hvis han er lidt vågen i aften, kan han få lov at hjælpe til. Han har tilmed indrømmet at han godt kan lide at lave mad hos mig. Fordi min "madfantasi" er langt anderledes fra hans egen og fordi jeg kan så mange "facts" og historier om råvarer, metoder, kemien osv.. I like that..

I morgen står den på enten rester til frokost, eller rester til aftensmad.. Det der ikke er restemad, bliver til kænguru-steak. Guf mums mums!!

Søndag har jeg bestemt at vi skal ud og spise. Og i biffen. He knows nothing yet. Gnæk.

Mandag er store hygge med lektier og slappe af dag kombineret med lidt fysisk hulahop. Det bliver en god weekend.

..Og til sidst så lige lidt brok.. Nus' ven skulle aflevere nøgle til mig. Jeg har ikke hørt så meget som et pip fra ham.. Irriterende!

I øvrigt er det forsøgsdag på IHE. Om lidt skal jeg ind og stikkes i armen igen.
Og så er der mad. Den klassiske; pasta med tomatkødsauce. Til alt held smager det godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget OptursMiniferie nr. 2! er publiceret 21/05-2010 12:23 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.