14 år siden

fugleliv og den smukke egern i haven..

Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Hejsa Dagbog..
Endelig sidder jeg her ved tarassebordet ude i den friske luft,fugle pipper, det lille søde egern løber frem og tilbage i de høje grandtrær, den er nu så sød at sidde og kigge på, smiler min hund synes den ser mærkelig ud tror jeg den står og kigger op i træet efter den, jeg fortæller min hund den må gerne være der, så den står bare og kigger efter dens hop..om aftene her i huset kan man nogle gange hører at der forvilder sig et rådyr op på tarassen,det er så skønt et dyre liv her, jeg nyder at værer her i dette skønne hus.
I aften bliver det bare til et stykke rugbrød, her ude gider ikke lave det store mad sjov..vil bare indtage alt den luft jeg kan her ude inden jeg går ind i huset igen..
Nu er alle tulipanerner kommet op de står så flot rundt om tarassen, i flotte farver et skønt syn, det vil jeg gøre igen til næste år helt sikkert,og ovre bag i står der en krans påskeliljer, de står bare flot der, solen bager ned på dem nu og så bliver deres farver mere klare,et smukt syn. kunne værer man skulle tage sin tegneblok frem og tegne dem..
Eller af min skønne hund,som ligger og nyder solen.
Når jeg skriver endelig er det ikke fordi, at dagen i dag har været hård,men fordi endelig er jeg nede i mit dejlige sommerhus,et sted jeg vil kalde paradiset, tror at jeg vil sætte mit hus til salg og så ellers flytte her ned, det ville være lykken at blive gammel her nede.
Sammen med mine kærer.........
Nu vil jeg se mig lidt omkring her inde læse lidt af andres dagbøger, og så evt bare sidde mig tilbage i stolen og nyde fuglelivet omkring mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fugleliv og den smukke egern i haven.. er publiceret 22/05-2010 18:38 af kabalen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.