21 år siden

Flyttedag

Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
20 timer siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Hejsa Dagbog sidder her i Vildrosens stol pc hmm min skønne kæreste Karen er taget på job jeg har lagt under dynen til jeg ikke gad mere eller var der mon noget i mig der sagde stå så op))

Jeg har fridag idag pga flytning hertil ja jeg flytter faktisk netop idag sammen med Karen her nær Vejle at jeg så har mit job og mine børn ved Ålborg Nørresundby er jo en helt anden sag.

Her 1. April købte jeg et sommerhus i Lundby krat nær Ålborg et opholdssted nær mine børn til hverdags overnatninger nær mit job mm ååå ja der er jeg så småt ved at indrette mig mennnn nu hvor livet gav mig tidlig Weekend styrtede jeg ned til Karen FORDI)))

Igår onsdag eftermiddag ringede min dreng Nikolaj spurgte om han kunne sove hos mig i sommerhuset, hold da op hvor følte jeg bare jeg svigtede ham ved at fortælle jeg kørte herned tilVejle ååå var tilbage på mandag hmmm jeg må hvis til i god tid fortælle mine børn om mine planer for ugen i god tid så jeg ikke kommer til at skuffe dem.. ÅÅÅÅÅ det her ved jeg godt kun er mine tanker der gnaver men et sted ser jeg for mig min Eks sige til Nikolaj Far er der ikke for dig han gør bare som det passer HAM. Hmm må hvis smide de negative tanker væk de er kun i mig eller jeg kan jo vælge ringe til ham sige jeg savner ham og glæder mig til se ham på mandag (hvis han har lyst) Hi må hellere vente til han kommer fra skole så længe lå jeg heller ikke under dynen.

Sidste fredag i Bilka jaaa drøntravl uge forsøge gøre mit nye sommerhus beboeligt inden Karen og mine børn kom i weekenden sååå stod jeg pludslig forrest i kassekøen ved Bilka med en vogn fyldt med varer der ikke var mine Hi jeg hoppede ud af køen fandt min egen vogn men hvor skulle jeg mon NU stille den anden vogn som en eller anden kunde sikkert styrtede Bilka rundt efter)) håber da det lykkedes vedkommende finde den eller hvis han hun læser her, den står nær kasselinen i Bilka Ålborg, ja det kan da være der er nogen der har sat varene på plads da bilka lukkede, Hi det er sku heller ikke til have noget stående)))

ÅÅ til Mullepigen kan jeg sige dagbøger kan komenteres dog uden jeg kan se din mail adresse da fyldepennen er mellemled ååå mine tanker om dine ord hmmm ja hvis jeg beskriver dem vil du jo læse mine ord og mine ord vil danne dine tanker åå stadig er det ikke sikkert de er som mine)).
"hund på gaden" 3 ord der kan føre til et hav af tanker en vil tænke på en hund der glad alene går langs vejen snuser åå tænke skønt. En anden vil tænke på en hund der løber på vejen åå have et billede af hunden bliver påkørt måske pga en oplevelse i sit liv. En tredje vil tænke på en hund der langs gaden som ikke er til at komme forbi angsten for at blive bidt når jeg kommer gående der. En fjerde vil tænke at hunden har sin fører med i bånd for ligesom styre sit menneske))

Kigger mig om her i Karens stue som jeg jo bor hos har min adresse her vil det her hjem mon nogen sinde følles som værende mit også, jeg ved Karen ønsker jeg skal følle det sådan, en ting ved jeg dog jeg har det godt her og føller mig velkommen her har det godt.

Måske er det på tide jeg gør mig lidt nyttig tager opvasken fra i aftes jeg kom jo lidt sent herned var med til at markere (besættelsesdagen) hmm ja det giver jo stof til efterretning i denne tid mens krigen rasser bliver vi aldrig klogere end vi ønsker at bestemme over andre med magt. Jeg vil starte i mit eget lille liv sprede kærlighed håbe den ville smitte og fylde hele jorden hvis du læser vil hjælpe er du bare sød.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flyttedag er publiceret 10/04-2003 10:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.