Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
..hmm.. Og så er min ene tand begyndt at gøre ondt.. Er lidt bekymret..

Festen gik fint.. Ikke så meget at fortælle der.. GC var i højt humør, vi fik snakket lidt, selvom det var svært til den høje musik.. Hvad siger man lige til en fyr der er blevet lam fra brystet og ned og som mener at livet er noget lort? Den er virkelig ikke nem..

Fik lige et føl på Nus.. Han har hele tiden sagt at hans teoriundervisning foregik på Østerport st.. Det viste sig at være på Frederiksberg i dag da han skulle afsted! Grillfesten syd for Køge inkluderede lige pludselig overnatning..!

Jeg hader ikke at vide hvad der foregår. At have følelsen af at han skjuler noget. Eller at han laver noget som er "hemmeligt". Tror sørme den fes ind. Han afsluttede i hvert fald med at give udtryk for at han godt forstod mig.

Bliver lige mindet om hvor skrøbeligt det her er, hver gang der lige kommer en tur.

Vi havde sex forleden nat og det var skønt. Jeg plejer ikke helt at have mod til at sige hvordan jeg vil have ham placeret i forhold til mig - men prøvede - og det endte temmelig godt.. Der er både gode ting, og ting der skal arbejdes med.. Således ingen dårlige ting pt.. En stor kvalitet.. Men måske er det fordi at ingen denne gang prøver at lægge skjul på "nyforelskelse" omgang to, romantik og lignende pladder.. For han ER romantisk..

Den med at vaske op efter hvert måltid, tager han virkelig seriøst, hold da op! Her er altid et fint køkken at komme hjem til, hvis han er den sidste der er gået en morgen. Total lækkert!
We could start at good life.. Together for real.. Det ville dog som minimum kræve at jeg fik mig en større seng.. Puha.. Har ekstremt dårlig samvittighed over at han ikke sover godt.. Puha puha puha.. Den tid, den udgift..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fest og mere hidsig.. er publiceret 04/06-2010 00:59 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.