Ja for fanden!!!!!

Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg glemmer konstant at opdaterer min dagbog herinde. hmm. Det er ikke for godt. Der er vist noget der trækker mere end det her. Måske kunne det være en dating side eller tre.

Nå men det jeg ville sige var at jeg i går var ude på 8 km. Det er helt fantastisk at have været afsted og gennemføre målet. Jeg havde aldrig nogen sinde turde drømme om at jeg kunne komme til at løbe bare 2 km. Nu har jeg gennemført en 8 km og jeg er godt på vej til at kunne gennemføre over den dobbelte distance. Det er altså helt sindsygt. Jeg tænkte flere gange for mig selv i går: er du godt klar over at du aldrig har løbet så langt før.

Nå men nu er jeg nået godt og vel halvejs i tid og næsten halvejs i afstand, så det begynder efterhånden at hænge sammen for mig. Jeg begynder efter hånden at tro på at det kan lade sig gøre. Men der skal stadig en del arbejde til før det rigtig skal gå. jeg har 2 uger tilbage med 8 km før jeg skal tage 10 km løbet. Og så 2 uger med det inden den hedder 13 km. Det skal til at gå stærkt. Så regner jeg med jeg stopper træningen ved 10-15 km og tilpasser mig den afstand. Så lige før september kommer bliver jeg nødt til at gøre et forsøg på hele distancen, 20,1 km. Og jeg bliver nødt til at finde en rute der passer sådan nogle lunde.

Så var der eventyrløbet. Det gik ikke helt så godt som ventet, men jeg fik da stjernetid på 32:44, så det er såmen udemærket. Bare vent til næste år. Hvis jeg altså løber til næste år igen.

Nå men som sagt så kigger jeg jo rundt omkring på diverse sider. Det er egentlig bare for at have noget at tage mig til, som om jeg ikke allerede har rigeligt. Nå men jeg har faktisk ikke rigtig gjort noget aktive, men alligevel skriver kvindfolkene til mig. Jeg har ellers gjort et stort nummer ud af at skrive at jeg ikke vil have et nyt forhold endnu og at jeg derfor kun søger venner. Men nu ser jeg hvad det bliver til. Jeg holder i hvert fald fast på mit. Jeg skal IKKE have et nyt forhold før jeg er helt klar til det. Så må det tage den tid det tager.

Nå men jeg har ting der skal undersøges og breve der skal skrives.

knus

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ja for fanden!!!!! er publiceret 06/06-2010 19:56 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.