Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
12 dage siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er på markedet igen. Knapt nok havde jeg oprettet en profil før jeg fik de første breve. Det er såmen også fint nok. Jeg er jo af den type, der skriver tilbage når jeg får et brev, så det kommer der nogle gange lidt underligt ud af, men jeg ville jo på den anden side ikke være de oplevelser foruden.

Nå men så er der jo nogle af de kære kvindfolk (haremet som min søster og mor kalder det) der vil mødes. Fint nok det gør vi så. De er fyr og flamme og vi sal da mødes og det kan ikke gå hurtigt nok, og vi skal faktisk helst mødes i kirken allerede iført bryllupstøjet og så giftes nu vi alligevel er i gang. Okay overdrivelse fremmer forståelsen, men det er sådan jeg har det engang i mellem. Så fortryder de igen de kære kvinder. Den ene skrev i går. og den anden i dag.

hmm. Så er det jeg spørger mig selv, hvad det lige er der år galt. Nå kan man jo så sige at lige præcis de to har skrevet sig selv ud af det endelige ræs, netop fordi de ikke kan stå ved de beslutninger de træffer. Det synes jeg er lidt underligt. Nå men sådan er det jo.

Jeg vil jo gerne tage det stille og roligt og jeg vil ikke indlade mig på et forhold før jeg synes jeg er klar til det. Så er det jo jeg har hørt et sted at man har størst succes, hvis man kan spille hard to get. Synes bare ikke jeg gør nogen indsats for at gøre det ene eller det andet. Men jeg tænker da mit.

Kvinder er underlige.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvinder er underlige. er publiceret 08/06-2010 17:50 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.