13 år siden

"Staycation"

life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
8 måneder, 5 dage siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
10 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
2 år siden
Kragen er ikke bare sort
Rayana Khamz...
2 måneder, 20 dage siden
Vi hørte forleden at "Staycation" er den nye betegnelse for at holde ferie hjemme i Danmark. Her i huset har vi kun hovedrysten til overs for den slags forsøg på at få hverdagsforeteelser til at lyde mere "trendy" og smart. Ophavspersonerne til dette fjollede udtryk må åbenbart have lidt problemer med selvværdet siden de ikke vil indrømme, at de finder de hjemlige omgivelser interessante, med mindre emnet serveres i en moderigtig indpakning.
Holdningen her på hedenbruget har altid været, og vil altid være, at det er yderst essentielt for vores selvforståelse at vi på godt, og ondt, har et rimeligt kendskab til de hjemlige himmelstrøg. Børnene har derfor i årevis måttet finde sig i at blive slæbt rundt i de yderste afkroge af landet for at blive klogere på vores egen kulturhistorie.
Også i år står den på "staycation" med dagsture, og forlængede weekends. Da vi altid har sat en ære i at gå mod strømmen, kan det godt ærgre lidt at vores foretrukne ferieform skal gøres til noget moderne, og ikke bare kan være noget selvfølgeligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Staycation" er publiceret 30/06-2010 20:00 af Hedebonden.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.