13 år siden

@#!!/&%*!!!

Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Egentlig burde jeg lave det sidste til eksamen i morgen lige nu, men jeg kan ikke samle tankerne ordentligt. Skal lige have skrevet nogle ord ned. Det skyldes at jeg er sur og irriteret over Anita der opfører sig som om at hun var dronning og går ind og ødelægger mine aftaler - alene fordi at hun kan. Jeg tror hun har noget i mod mig - og således har jeg noget i mod hende. Første uge at jeg var praktikant hos hende, kiggede hun min i øjnene en eneste gang - på trods af at det er hende jeg skulle lære af. Én gang, blot for at sige at hun ikke mente at nytilkommende fik noget ud af den konference som hun lige havde inviteret den anden studerende, Louise til. Jeg kunne simpelthen ikke få øjenkontakt og stillede jeg et spørgsmål til noget og hun så gad svare - så kiggede hun på den anden studerende mens hun fortalte. Ellers overhørte hun mig bare.
Ugen efter var hun nødsaget til at give mig lidt opmærksomhed - andet havde været for påfaldende, men stadig valgte hun mange gange at se på andre, mens hun besvarede mine spørgsmål, hvis det ellers også var relevant for dem. Igen overhørte hun mig ofte, typisk så den anden studerende valgte at gentage mit spørgsmål, hvorefter det var et godt spørgsmål og kunne blive besvaret.
Derudover blev jeg talt ned til da jeg første gang skulle være med til en a-grafi, fordi jeg ikke kunne den ret godt. Det på trods af at jeg kun havde set den 2 gange før. Dernæst da jeg gav hende ret i at jeg måske var bagud og bad om en ekstradag, kunne jeg ikke få et svar ud af hende. Hver gang sagde hun bare at nu måtte vi se ad og det var ikke sikkert at det kunne lade sig gøre, hvis de andre studerende gerne ville have en ekstra dag også.

Nå men det som nu har sat mit pis i kog er at vi er i valgfrie uger nu og op til eksamen har vi tre fra klassen der risikerer at komme op i a-grafi lagt vores dage på stuen her til aller sidst af hensyn til de andre studerende fra andre klasser der skulle til eksamen tidligere. Vi har sat os på 2 og 2 i de her dage, og aftalt at deles om de patienter som der er. Således Louise og Dan første dag, Mig og Dan anden dag og Louise og jeg 3. dag. Der var 1 patient første dag, den fik Louise. Der var en patient 2. dag, den fik Dan og i dag var der ikke nogen patient - men det kunne jo være at der kom én. Jeg regnede med at den så ville være min. Jeg var tidligt inde for at snakke med Anita om der var kommet nogen. Men hun talte lige med nogen andre, så jeg ventede pænt. Så kom Louise til og Anita vender sig og siger til Louise at hun nok skal sige til hvis der er en patient til Louise.
SÅLEDES har hun lige totalt ignoreret mig - og samtidig valgt for os at jeg slet ikke får nogle patienter i løbet af mine 2 dage på stuen, mens Louise muligvis får 2 patienter. Ud af de for få der altid er.
Hun har ikke spurgt, hun har ikke sagt det - hun gjorde det bare.

Jeg kan muligvis forstå hendes begrundelse, selv om den stadig kan diskuteres alt efter hvilke hensyn man tager - men bare at overtrumfe helt automatisk på den måde... dumme ..! Hvem tror du egentlig at du er?
Jeg havde lige tilgivet hende, fordi hun egentlig var okay at være til prøveeksamen hos. Her har jo så også sprunget over den kamp jeg havde for overhovedet at få en prøveeksamen i det som jeg var trukket ud til.
Jeg er træt af at opføre mig pænt når hun vader hen over mig på den måde. Sikke en .......!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget @#!!/&%*!!! er publiceret 30/06-2010 23:44 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.