Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Min svigerforældre fra England kom pludselig forbi ved middagstid. Havde ikke forventet dem før om et par dage. De har sejlet fra Harwich til Hook i Holland i fredags, og kørt den lange vej herop. Forventede at de tog et par overnatninger mere, end de gjorde. Sagde allerede inden de nåede ind i gangen, at de godt kunne have ventet til i morgen, da jeg ville have gjort rent for de kom. Svigermor forsvor at hun nok skulle lade det ligge – hvilket hun ville have gjort alligevel. Hun lader sig ikke skræmme at nullermænd i krogene, og siger at ” det må godt ligne et hjem, og ikke en udstilling. ” Det kan hun have ganske ret i.
De drog videre til Jelling, hvor de skal passe min svigerindes hus, imens hun og de to små er i Barcelona.

Jeg fik hentet André i fredags. Der har ikke været nogle sure miner imellem ham og Claus. Prøver at få en tid ved vores bankrådgiver, da Andrés økonomi er blevet noget rodet. Han har ingen økonomisk sans overhovedet, og tror at pengene devaluere inden har får dem brugt. Jeg plejer at holde ham i hævd, men pga. min sygdom - har jeg ikke været alt overskuende. Det skal der rådes bod på nu.

Også i fredags. Den mellemste og mindste manden var en tur overe i skoven med Bella. I den mellemstes iver og kådhed i. leg med hunden, fik han trådt forkert – hvilket resulterede i en kraftig forstuvning i den venstre fod. Han er kæresten er nu et kønt par. Hun har brækket højere arm ved spark af en hest.

Og så igen fredag. Den mindste ville tale med Claus. Det viste sig at han overvejede at flytte sammen med en veninde ( ikke kæreste ) i hendes lejlighed. Da jeg senere fik det af vide, sagde han med et glimt i øjet, ” så slipper du også for mig. ” Jeg har på intet tidspunkt ydret mit ønske over for ham, men jeg kan være som en åben bog uden ord. Om det bliver til noget må tiden vise.

Gemalen er smuttet i seng, og jeg vil tilslutte ham inden han gemmer fjernbetjeningen.

Vi har 13 års bryllupsdag i morgen/ i dag. Synes at tiden er fløjet af sted, men det har også alt i alt været 13 dejlige år.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vær velkommen er publiceret 12/07-2010 00:38 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.