11 år siden

DEN FORELSKEDE PIPFUGL OG RUMPESNUSEREN

Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
6 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
7 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
5 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
3 år siden
Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
16 dage siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
5 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
12 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
7 måneder, 22 dage siden
Fødselsdag...har fået hilsner her på Fyldepennen. Mange tak :-)

Købte en hynde til min stol, så nu sidder jeg som en prinsesse ved skrivebordet. Stolen er en klapstol i hvidlakeret træ. Har haft den i omkring 15 år - og har altid manglet en hynde. Men i går fik jeg købt en hynde i Kvickly. Åh, hvor sidder man godt :-) Og det bedste er, at nu følger stolesædet ikke med, når jeg rejser mig fra det :-)

Ellers er jeg blevet begavet med nogle halskæder af manden og sønnen, og har fået morgenbrød fra den lokale tankstation. Og manden har plukket en buket blomster fra haven.

Har bare sovet elendigt i nat. Er lidt småforkølet. Vågnede ved 2-tiden og lå og vendte og drejede mig til det begyndte at lysne.

Min bærbare overrasker mig ved at starte, når jeg tænder for den. Den har ellers haft nogle uger, hvor jeg kunne bruge timer på at få den til at starte... Den må have haft hedeslag. Eller en virus... Måske begge dele...

Sidder her og snakker med pipfuglen, som vi har haft i lidt over fire uger. Den kan ikke flyve og jeg formoder, at den har en lidelse, der kaldes fransk fældning. Men kær er han, og han får lov til at løbe på gulvet og kommer hen til hanmarsvinenes bur, hvor han hopper ned til hannerne, der betragter den lille fugl på sikker afstand. Han derimod hopper hen til marsvinene og nipper til deres pels og ører, og så flygter de ind i deres hus. Bangebukse.

Pipfuglen har et spejl, hvor der sidder en foderskål. Her opholder han sig meget. Han tror åbenbart, at hans eget spejlbillede er en kæreste. Så han æder en masse fuglefrø og sidder så og forsøger at made sit spejlbillede. Skal passe på, at han ikke bliver sær. Har lovet sønnen, at vi køber en makker til pipfuglen. De er jo selskabsdyr, og selvom jeg bruger meget tid på at snakke med pipfuglen, så vil han komme til at føle sig ensom, når jeg finder et fast job. Hvornår det så lige bliver.

Marsvinehunnerne er altså lidt underlige for tiden. Især den ene unge (der nu er to år). Hun render rundt og snuser til søsterens rumpe hele tiden, og det får søsteren til at sige en vedvarende irriterende lyd. Tror, at søsteren er irriteret over at blive snuset i rumpen hele tiden.

Har flyttet rumpesnuseren over i moderens bur og flyttet moderen over til søsteren, den rolige gris. Rumpesnuseren vil dog ikke sådan være i sit bur, alene, og hun forsøgte at komme ud af det. Hun skubbede til huset, som jeg måtte fjerne. Hun skubbede til låget. Hold kæft, hvor hun larmede. Til sidst måtte jeg sætte en kasse på låget. Så blev der omsider ro.

En aften lykkedes det hende at stikke af fra buret - to - gange! Første gang rendte hun rundt inde hos hannerne (gad vide om vi så får unger?). Anden gang rundt på gulvet ved hannernes bur. Så tog jeg den rolige gris og satte hende for sig selv, men hun stak også af - over til hannerne. Så om et par måneder ved jeg om vi skal have flere marsvin. Marsvin er drægtige i ca. 70 dage. Den rolige og moderen går fint sammen. Rumpesnuseren har egentlig stor respekt for sin mor, men det går ikke at sætte dem sammen, for moderen hakker efter hende, så rumpesnuseren piber ynkeligt.

I morgen skal jeg på arbejde - som vikar - der er fire dage tilbage. Det har været en god tid. Jeg er taknemmelig for, at der er et sted, hvor man har vist mig så megen tillid, og hvor jeg har følt mig værdsat for den jeg er og for den indsats jeg yder. Jeg får ros af alle for mit arbejde og for min personlighed.

Håber, jeg finder et fast job på en arbejdsplads som den.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget DEN FORELSKEDE PIPFUGL OG RUMPESNUSEREN er publiceret 25/07-2010 08:45 af Lisa Hansen (Urania).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.