13 år siden

Tung i røven

Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Har svært ved at synge en ” kom i gang sang ” i dag

Har gjort det som skulle ordnes inden jeg skal på arbejde, men heller ikke ret megt mere. Kan mærke at der gik lidt for meget konkurrence i den går. Da jeg så at det kunne lade sig gøre, så kørte jeg ellers på.. Jeg vandt med 202 kr. over Claus

Dag chafutten har ferie de næste 14 dage, og Claus har valgt at køre dag imens. Dvs. at jeg for første gang i meget lang tid, skal køre nat fredag og lørdag.. Det er ikke lige frem mine ynglings vagter, da jeg synes at disse kan være belastende. Det er ikke så slemt når jeg starter kl. 04.00, for der er folk som regel fulde og trætte og deres sengen kalder. Men det at køre folk ind i byen – hvor der helst skal være højt musik og fart på. Puha.
Jeg har aldrig været bange for at køre nat, og hvis jeg var, så skulle jeg have valgt et andet erhverv. Er i stand til at sætte folk på plads, hvis det går over min grænse for hvad der er ret og rimelig i en given situation. Jeg acceptere for eksempel ikke seksuelle undertoner, eller at folk røre ved mig når jeg køre. Kom engang til at give en mand en albue ind i siden, da han tog på mig imens jeg kørte på motorvejen. Sjovt nok var han meget stille resten af vejen.

Den mindste pønser på at flytte ind til en veninde ( ikke kæreste ). Jeg indrømmer ærligt, at jeg har svært ved at få armene ned. Han konstante dovenskab og ugidelighed .har efterhånden toppet. Et simpelt spørgsmål mht. barbering, svare han ” det magter jeg ikke.. ” Et svar som tydelig generelleaser hans holdning, som f eks da han skulle søge læreplads som kok. Vi måtte presse på for at han i det hele taget fik skrevet en ansøgning, plus køre ham rundt for at aflevere dem. Det blev til fem ansøgninger i en radius af 10 km. Senere har han proklameret ” jamen det er ikke til at få læreplads.. ” I forbindelse med den nye uddannelse – har vi krævet at han finder et arbejde efter skole, men også der kommer den igen mht. at tage sig sammen.. Han har fået at vide, at han skal hænge i mht. uddannelsen, da vi dels er træt at hans holdning, men også fordi at vi har skaffet ham en praktikplads. Er næsten overbevist om, at hvis han hænger i, så er der også en mulig læreplads.

Claus har måtte erkende, at det ikke er uden grund at jeg har reageret som jeg har. Han har taget skyklapperne af, og .pudset hans briller. Knægtens to brødre lægger heller ikke fignerne imellem, når de kommentere hans manglende aktivitet, så det er ikke helt fis i en hornlygte.

Min erfaring med ” at tage ” to kærester ( mine børns fadder ) direkte hjemmefra deres mors kødgryder, er også medvirkende til at jeg mener at ingen tager ” skade af ” at have stået på egne ben først.. Fundet ud af køleskabet ikke fylder sig selv. At simple ting som at toiletpapir, tandpasta og vaskepulver ikke bare er noget man har, men man skal gøre sig fortjent til. Enten mht. at passe sin skole, eller et arbejde.

Håber på en løsning inden han skal i skole d. 04/08, eller kort derefter.

Har lige tal med gemalen. Han fisker efter en sygehus tur til i morgen, og kommer derefter hjem. Dvs. at jeg alligevel skal komme i gang, med eller uden sang.

...........................................................................................................................

Ps. Det har været en gennemført off dag. Opgav da jeg kun havde opnået en timeløn, som end ikke en underbetalt polak vil misunde. I morgen starter en ny dag, som jeg har troen på bliver meget bedre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tung i røven er publiceret 26/07-2010 14:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.