13 år siden

Alle vores ( møg ) unger

Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 4 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Var med Michelle i retten i dag. Hun fik 3 mdr. ubetinget, samt 5 mdr. betinget med underkastelse af antabus og andet misbrugsbehandling. Alt sammen med et års prøvetid, samt tilsyn af kriminel forsonet i samme periode. Blev forespurgt om mulig lukket misbrugsbehandling på ca. et år – hvilket hun ikke ønskede. Det var ikke den lukkede del som skræmte hende, men behandlingsdelen.
Sagde på vej hjem, at hun kendte til muligheder til hvordan man kunne modvirke antabusen – hvilket direkte indiker at hun ikke er indstillet på at rette sig efter dommen, samt hjælp til at komme ud af det. Hun pointerede også kraftig, at hvis man ikke var kriminel el. afhængig, så blev med det inden for murene. Sagde til hende, at en hvert handling er ens eget valg og den dag hvor hun virkelig ønskede at tage imod, så var jeg der 100 %

Den store af Claus´s drenge har vi næsten ikke set siden han kom hjem. Har været her et par gange for at vaske tøj, men er ude af døren ligeså hurtig som han kom ind. Det fik mig i går til at sige til ham, at han godt kunne bruge lidt tid på at ” være her ”, og ikke kun komme når han skulle bruge vaskemaskinen el lån af bilen. Han reagerede med at sige ” jamen i kan bare invitere. ” Pointerede over for ham, at vores dør var altid åben og at der ikke behøves at være nogen grund til at komme. Gjorde ham samtidig opmærksom på, at de gange hvor han direkte er blevet inviteret – har han også været hurtig ude af døren igen. Det kunne han kun give mig ret i. Har sat mig for, at hvis han kun kan bruge os af nød og ikke af lyst, så strejker vaskemaskinen.
Ved godt ungdommen og forældre ikke altid følges helt ad, men på et eller andet tidspunkt skal de jo lære det.

Den mellemste af Claus´s har haft det skidt psykisk dårligt i et stykke tid. Det kolliderede lidt i weekenden – hvor han havde ene ansvar for hele besætningen. Claus og ex konen var på skift nede og bistå ham – hvilket fik ham til at slappe af. Heldigvis er han god til at underrette os om når har det skidt, og er ikke bleg for at spørge om hjælp. Han har nu været hjemme og haft en fridag, og har det rimelig godt igen. Er bekymret for hans fremtids muligheder. Pt. har han en fantastisk forstående chef, men hvad med senere. Hans sygdom og behandling deraf er livslang. I perioder acceptere han betingelserne mht. daglig medicinering og andre ikke. Har en aftale med hans chef, som han sørger for at han får hans medicin om morgen, og vi ringer så til ham om aften og husker ham på det. Indtil videre har det fungeret fint.

André ringede i dag og fortalte at han havde afleveret 20 –30 gram hash til personalet. Jeg var i chok. Fortalte at han kendte nogen i byen som havde lånt penge af ham, og som så havde afdraget med hash. Faktisk tror jeg at han selv har købt det, men det andet lyder mere ansvars fragivende.
Er spændt på om det kommer til at påvirke hans dom, da jeg mener at personalet har indberetnings pligt. Han ringede selvfølgelig på et tidspunkt, hvor det pågældende personale var gået hjem. Jeg ringer derned i morgen og forhøre mig om situationen. Hvis han havde afleveret det til mig, så havde jeg afleveret det til politiet, med en forklaring om at jeg havde fundet det i bilen. Det har jeg selvfølgelig ikke sagt til ham.

Og så til mindste manden. Hvis vi ikke har problemstillinger nok, så fik vi det endnu mere i weekenden. Han var blevet kørt på sygehuset i ambulance pga. af han var fundet og var ukontaktbar. På sygehuset havde de fundet ud af at han ud over stort indtagelse af alkohol, også havde taget amfetamin. Han var blevet overvåget natten igennem af en fra psykiatrien, som efter opvågning havde taget ham med ud på det psykiatriske hospital - til nærmere samtale omkring hans misbrug. De var blevet enig om at sammen tage her hjem, så han kunne bistå den mindste med problemstillingen.
For ca. et halvt år siden var han inde i noget salg af stoffer – hvilket vi fik sat en stopper for. Imellem tiden har problemstillingerne herhjemme, samt hans udflytning fået ham til at falde i igen. Jeg havde for flere uger siden sagt til Claus, at jeg var bange for at han enten solgte igen eller var på lånemarkedet mht. penge. Har ikke kunne forholde mig til hans hyppige byture. Han fortalte under vores samtale, at hans ” venner ” finansierede både byturene og amfetaminen. Kan ikke slippe tanken om at der kommer en regning på et tidspunkt, som de pågældende personer mener at have til gode. Hjælp af den karakter er ikke gratis.
Han er blevet henvist til børene og unge psyk til samtaler, samt fået midlertidig medicin som skal hjælpe på søvnbesvær. Problemet mht. søvnen er ikke nyt. Vi har bare troet at det var den daglige passivitet der gav problemer om natten.
Vi er kommet frem til at han skal flytte hjem igen, og at vi starter på en frisk.

Jeg skulle have været til fitness i formiddags, men havde svært ved at vågne. Skal på hold om en time, og hvis energien tillader det, så tager jeg en tur ved maskinerne. Hvis jeg skal svede alle mine frustrationer ud, så kommer jeg ikke hjem igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alle vores ( møg ) unger er publiceret 24/08-2010 17:53 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.