13 år siden

Fra det lille hus på præ...landet...

Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Jamen hvor er det da længe siden, jeg har fået skrevet herinde. Har bare haft så travlt med at flytte og hvad dermed følger :)

Men jeg er rigtig, rigtig glad for mit lille hus herude på bøøøøhhlandet, omgivet af en rugmark og en hvedemark (der ikke er høstet, men efterhånden ser grå og kedelig ud :( rugen er ved at være i hus), og så togbanen :) den generer på ingen måde, jeg hører da toget, men slet ikke som motorvej eller S-tog, og de kører jo ikke hvert femte minut...
Og vi klarer os med bussen og cykler, dog piver datteren lidt - men hun må jo få lært køreplanen, så hun kan passe tiden ind... Forleden var hun dog ved at gå op i limningen, sent fri, og toget forsinket, så det var på et hængende hår, hun nåede bussen - og der er en time imellem, eller to...

Huset er bare ved at være rigtig hyggeligt, og symaskinen er begyndt at arbejde igen :))) - men jeg er meget spændt på, nervøs for, vinter og vægge :((
Ja, ØV, ydervæggene er lidt fugtige..
Eller, jeg kan bestemt ikke mærke fugt på dem, og vinduerne er tørre og fine, men alligevel er der kommet mug bagpå billeder, der stod op ad ydervæg ????? Og nogle steder bobler malingen på ydervæggene...??
Gad vide om det bli'r værre eller bedre når der kommer varme på en dag ?
Huset er jo gammelt, det VED jeg godt, men nye gulve med isolering og gulvvarme og ny isolering på loftet... Og så er det hulmursisoleret, ved dog ikke hvor længe siden dét er... Men, bli'r den slags for gammelt ?

Ude har jeg, og kæresten ikke mindst - eller mest - fået ryddet lidt ud i skvalderen så jeg kan få et bed eller to med blomster :) så kan skvalder og andet få lov at hygge sig andre steder - der er jo plads nok, og jeg skal ikke have en prydhave eller golfbanegræsplæne :)
Så senere på efteråret skal jeg ha' plantet ud, og fundet ud af hvad ikke mindst :)
Lige i øjeblikket syn's jeg bare der er noget hele tiden, eller også regner det !! Og nu må jeg hellere komme ud og tømme skab, der kommer en og skifter elmåler :) bare den så også måler mindre end den gamle, men det er vel utopi ;))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra det lille hus på præ...landet... er publiceret 25/08-2010 09:13 af Inge Minat (minat).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.