13 år siden

Den ene yderlighed

Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Blev i går verbalt overfaldet af Michelle. Hun var påvirket – hvilket gør hende ondskabsfuld og aggressiv. En tilstand jeg ofte stod model til mentalt og fysisk, da hun boede hjemme. Er overbevist om, at hun i disse situationer er psykotisk, uden at hun dog har fået det diagnoserest. Acceptere ikke den opførsel, og ønsker hedes ikke inden for min dør når hun er i den tilstand. Det var bla. det hun bebrejde mig for.

Jeg mødte hende nede i fitnesscenteret i dag. Hun deltager dels i fitness og svømning igennem noget som hedder Idræts Kraftcenter, som er et projekt for belastede og udsatte. Hun var ædru og den søde og dejlige pige som jeg bedst kender og elsker. Hun plaprede om løst og fast, som om gårsdags spydigheder var glemt. - hvilket jeg også tror det er. Jeg var glad for at se hende upåvirket og nyd hendes selskab.

Mindste manden har været yderst behagelig at være i selskab med siden han er kommet hjem igen. Der har ikke været nogen sure miner os imellem, og vi har talt sammen som vi ikke har gjort i længe. Det er positivt.
Han har i dag været til samtale ved børene og unge psyk. og fik lavet en depressions test, som viste at han havde en moderat depression. I første omgang vil de gerne have hans søvn til at blive bedre, inden de evt. vil medicinere ham for det.
Vi har talt med ham om den meget tid han har brugt foran computeren. Han gav udtryk for at grundende dertil var, at det dels var noget han var hammer god til det, men også at det var en virkeligheds flugt. Ved nærmere eftertanke, så gjorde jeg akkurat det samme da jeg havde min depression. Har bare aldrig forbundet ham med en depression.

André kommer hjem på weekend i morgen. Han har sagt op i Føtex efter de har fyret hans chef. Når han ikke var der, så ville André heller ikke. Havde et meget nært forhold til ham, og var meget glad for ham. Elskede når de ( han og chefen ) fredag efter fyraften tog en øl og cigaret sammen. Ved ikke om der kommer endnu et job inden han flytter fra stedet, men håber det.

Har været i fitnesscenteret to gange i dag. Først i formiddags ved maskinerne, og så eftermiddag på hold. I dag var hovedtemaet stram op, og jeg skal love for at der blev rørt ved noget jeg ikke viste fandtes. Jeg ved godt at jeg både har til gården, gaden og til begge naboerne, men hold da op. Fik krampe i røvballerne – hvilket jeg ikke troede var mulig.

Er spændt på om jeg får abstinenser efter at komme af sted i weekenden, som jeg havde i sidste. Har fået en knivspids af forståelse for, hvorfor sportsudøvere piner sig selv – det er sku rart bagefter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den ene yderlighed er publiceret 26/08-2010 22:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.